• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

12:34

Vlahovića opet sele na Ostrvo! Nije Arsenal, ali jeste klub iz Londona

Reuters

Fudbal

Vlahovića opet sele na Ostrvo! Nije Arsenal, ali jeste klub iz Londona

Podeli vest

Britanski mediji navode da Čelsi očajnički želi da dovede klasičnu "devetku", a da je među kandidatima i srpski fudbaler.

Ne može da prođe ni nedelju dana, a da se na Ostrvu ne povede priča o Dušanu Vlahoviću (23). Napadač Juventusa se u poslednje vreme najčešće dovodio u vezu sa Arsenalom, ali sada se navodno za njega interesuju i "plavci".

Vlasnik kluba Tod Boli nema nameru da stane sa trošenjem novca, a s obzirom da menadžer Maurisio Poketino od klasičnih špiceva na raspolaganju ima samo Nikolasa Džeksona i Armanda Broju, jasno je da konkurencija što pre mora da se pojača.

Sastavljena je i lista potencijalnih meta, koje će tim iz Londona, ako ne u toku januara, onda sigurno na leto pokušati da angažuje. Prvi pik Čelsija je Viktor Osimen (25) iz Napolija, ali to će biti izuzetno teška misija. Nigerijac je nedavno produžio ugovor do 2026. godine sa italijanskim prvakom, uz otkupnu klauzulu od 120 miliona evra.

Foto: Reuters

Dušan Vlahović

Tu je i Viktor Bonifejs (23) iz Bajer Leverkuzena, dok je Vlahović navodno treća opcija, ali verovatno i najrealnija. Čelnici "stare dame" su i minulog leta bili u pregovorima sa "plavcima", pominjala se trampa za Romelua Lukakua, ali na kraju od tog posla nije bilo ništa.

Videćemo da li će sada biti uspešnije, s obzirom da je sportski sektor Juventusu jasno rekao da ne postoji igrač koji nije na prodaju i da će sve dobre ponude biti razmotrene. Pritom, ni naš reprezentativac nije baš najsrećniji u Torinu, jer ga trener crno-belih Masimilijano Alegri konstantno rotira i nema zagarantovanu minutažu.

Inače, snažni centarfor je ove sezone za Juve odigrao 19 mečeva, a dao je sedam golova i upisao dve asistencije. Njegova cena kreće se trenutno oko 60 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija