• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

19:01

Vlahović broji poslednje dane u Torinu - Juventus stavio Srbina "u izlog"!

AP PHOTO

Fudbal

Vlahović broji poslednje dane u Torinu - Juventus stavio Srbina "u izlog"!

Podeli vest

Italijanski mediji prenose da "stara dama" traži oko 80.000.000 evra za snažnog golgetera.

Status Dušana Vlahovića u Juventusu već mesecima je pod znakom pitanja. Prošao je Srbin put od "viška" do omiljenog među navijačima u kratkom vremenskom periodu. Da stvar bude gora - rolerkoster se nastavlja, prenose italijanski mediji. 

Pre desetak dana objavljeno je da su Juventus i Vlahović na pragu dogovora oko produžetka saradnje. Nekoliko dana kasnije, Italijani su preneli da sportski direktor Kristijano Đuntoli ima plan da proda Srbina i na "Alijanc stadion" dovede Viktora Bonifejsa. 

Danas priče o odlasku Vlahovića postaju sve glasnije. Naime, prema pisanju Tuttomercato-a i Corriere dello Sport-a, Juve planira da u januaru sluša ponude i pokuša da proda Vlahovića. 

Foto: profimedia

 

Navodno, Đuntoli ima dobre odnose sa klubovima iz Premijer lige koji su u prošlosti pokazali interesovanje za dovođenje Vlahovića. Realna opcija je da se srpski reprezentativac već u januaru preseli na Ostrvo, ali će na to uticati i spremnost Engleza da plate. 

Juventus je pre dve godine dao više od 80.000.000 evra za Dušana Vlahovića i ne želi da ga se odrekne po svaku cenu. Italijanski mediji prenose da su u Torinu spremni da ga prodaju za istu svotu novca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija