• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

20:00

Olimpijakos savladao TSC u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope

Starsportphoto

Fudbal

Olimpijakos savladao TSC u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope

Podeli vest

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su TSC rezultatom 5:2 na domaćem terenu u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

 

Olimpijakos-TSC 5:2 (3:0)

Stadion: Georgios Kariaskakis 

Sudija: Morten Kruh (Danska)

Strelci:EL Kabi (21), Podens (39,42), Restos (46)  El Arabi (67)- Đakovac (47) Ćirković(61)

Žuti kartoni: Kuveljić (30),Šoš(66), Kuveljić (81)

Crveni kartoni: Kuveljić (60)

Olimpijakos(4-2-3-1): Paskalakis- Rodni, Restos, Ntoi, Ortega- Heze(Od 73 Karvaljo), Kamara- Podens, Masuras(Od 61. Masuras), Fortunis(Od 73 Aleksandrapulos)-El Kabi (Od 64. Al Arabi)

Trener: Karlos Karvahal

TSC(4-4-2): Ilić-Krstić, Stojić, Ćaušić, Petrović(Od 56 Šoš) - Cvetković, Radin (Od 56 Vulić), Kuveljić, Đakovac - Ćirković(Od 72. Ćirković), Milovanović(Od 56 Rakonjac))

Trener: Žarko Lazetić

 

 

 

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

85. minut -  Napada Olimpijakos, želi još neki gol. El Arabi je bio u dobroj šansi, Ćalušić je uspeo dovoljno da izblokira taj udara

74. minut - Žuti karton za Šoša zbog faula na sredini.

67. minut - Odlično su kreirali šansu igrači Olimpijakosa, lopta je potom došla do Fortunisa koji je uposlio El Arabija za gol

61. minut - TSC je smanjio prednost Olmpijakosa, sada je precizan bio Ćirković.

60. minut - Kuveljić je dobio drugi žuti karton, TSC će morati da nastavi meč sa igračem manje.

56. minut - Velika šansa za TSC! Rakonjac je pokušao glavom, ali brani protivnički golman

47. minut - Đakovac smanjuje prednost Olimpijakosa. Ukrao je loptu protivničkom igraču, a zatim je spretno smanjio prednost domaćeg tima.

46. minut - Počelo je drugo poluvrmeme i odmah je Olimpijakos stigao do novog gola. Strelac je Retsos koji je pogodio glavom nakon kornera.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Nova šansa Olimpjakosa! Lopta je došla do Fortunisa koji je šutirao pored gola

42. minut - Danijel Podens ponovo precizan. Olimpijakos vodi 3:0. Sjajno se ponovo snašao Portugalac i ponov postigao pogodak.

39. minut - Novi gol Olimpijakosa! Strelac je Podens, postigao je Portugalac predvidan pogodak u šesnaestercu, nije Ilić imao šansu.

35. minut - Ponovo je El Kabi bio precizan glavom, ipak pomoćni sudija je podigao zastavicu i pokazao na ofsajd.  Nakon toga izvršena je VAR provera koja je pokazala isto

28. minut -  Dobra situacija za Grke, Podens je šutirao, ali brani ponovo Ilić.

23. minut - Nova šansa za Olimpijakos! Loptu je dobio Fortunis, ipak njegov šut je otišao pored gola TSC-a.

21. minut - Vodi Olimpijakos! Lopta je došla do Rodineja koji je ubacio loptu šesnaesterac, a El Kabi je to dočekao glavom i doveo svoj tim u vođstvo.

18. minut-  Ritam igre nije naročito brz. Olimpijakos jeste taj koji diktira tempo, ipak tim iz Pireja još uvek nije imao nijedno veliku šansu.

10. minut - Dobro su kreireali šansu igrači Olimpijakosa, lopta je došla do Rodineja koji je pokušapo centaršutom da uposli saigrače, ali spremno je uhvato loptu Veljko Ilić.

4. minut - Prva šansa za Olimpijakos na meču, ipak loše su uputili centaršut crveno-beli, lopta je kod golmana TSC-a  Veljka Ilića.

1. minut - Utakmica je počela

20.45 - Publike na stadionu neće biti večeras zbog nedavnih incidenata na odobojkaškoj utakmcii između Olimpijakosa i Panatinaikosa. Grčka vlada je donela  je donela odluku da na fudbalskim utakmicama ne pristustvuje publika naredna dva meseca, iako se to nije desilo na fudbalskom meču.

20.25 - TSC je jedini bod izvukao upravo protiv Olimpijakosa na domaćem terenu, a sada na gostujućem terenu imaju priliku da trijumfom izbore Ligu konferencija

20.15 - Sve je spremno za početak duela.

 

 

20.00 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Olimpijakosa i TSC-a u Ligi Evrope.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)
Live TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)

Vesli Klark je ponovo kritikovao Srbiju, rekavši da bi izgradnja spomenika kod Generalštaba bila izdaja Sjedinjenih Američkih Država i da bombardovanje 1999. "nije bilo agresija, već diplomatija". Ovim povodom u "Info jutru" Informer TV govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabinost i Nebojša Damnjanović, istoričar.

14.06.2024

09:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12