• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2023

23:11

TSC: Nećemo igrati ako Olimpijakos ne pusti naše navijače na stadion

EPA

Fudbal

TSC: Nećemo igrati ako Olimpijakos ne pusti naše navijače na stadion

Podeli vest

Naši fudbaleri neće izaći da igraju utakmicu sa Olimpijakosom ako ne pustite naše navijače na tribine, pisali su iz TSC-a Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA).

Ekspedicija iz Bačke Topole u četvrtak od 21.00 čas gostovaće atinskim crveno-belima na stadionu "Karaiskakis" u meču 6. kola Lige Evrope. Od pre nekoliko dana vlasti u Grčkoj postavile su jasno pravilo - naredna dva meseca neće biti navijača na fudbalskim utakmicama. Razlog je što su upravo huligani Olimpijakosa na odbojkaškoj utakmici napravili haos i vlasti su rešene da stanu tome na put.

Foto: Starsportphoto

 

Tako bi ovaj meč trebalo da bude odigran bez prisustva publike. Međutim, TSC je već iznajmio avion i planirao je da vodi oko sto prijatelja kluba i sponzora. Prema saznanjima "Mocart sporta", nikako im se ne dopada ideja da vode ljude koji neće moći da uđu na utakmicu. Uz to, za svakog su već pšlatili hotel, isplanirali su putovanje i hoće da sve bude perfektno. 

Da ipak može da se igra sa navijačima, videće se na utakmicama Panatinaikosa sa Makabijem iz Haife i PAOK-a sa Helsinkijem. Tamo će biti dozvoljeno prisustvo publike, ali Olimpijakos je izuzetak, jer su upravo navijči tog kluba izazvali nerede na odbojci.

Foto: EPA

 

U grupi G situacija oko prva dva mesta je prilično jasna: Vest Hem i Frajburg, koji inače igraju međusobno u poslednjem kolu, imaju po 12 bodova i sigurno prolaze u nokaut fazu. Samo je pitanje ko će sa prve, a ko sa druge pozicije. Meč Olimpijakosa i TSC-a ima veči značaj. Ako TSC pobedi, ići će u Ligu konferencija, a u svakom drugom slučaju, oprostiće se od daljeg takmičenja, dok će Atinjani biti treći.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija