• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

18:30

Anćeloti: Saudijska Arabija? Za pola milijarde išao bih peške!

EPA

Fudbal

Anćeloti: Saudijska Arabija? Za pola milijarde išao bih peške!

Podeli vest

Čuveni italijanski trener na klupi Real Madrida Karlo Anćeloti ističe da nije dobijao ponude iz Saudijske Arabije pa se tom prilikom i našalio sa novinarima.

Poslednjih nekoliko meseci se ime Karla Anćelotija često pominje u spekulacijama da li će ostati na klupi Real Madrida ili će napokon preuzeti kormilo nacionalnog tima Brazila.

Kako stvari sada stoje, trofejni stručnjak neće napuštati glavni grad Španije, barem ne u skorije vreme. Na pitanje novinara da li je bio u kontaktu sa ljudima iz Saudijske Arabije i da li se razmatra neke ponude iz te zemlje, Italijan se našalio.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

- Šta bih uradio da mi daju 500.000.000 evra? Koji tim? Pešačio bih, ne treba ni da mi rezervišu avionsku kartu!Pešačio bih. Šalim se, svako donosi svoje odluke. Svet se menja i tek će se menjati

- Šta bih uradio da mi daju 500.000.000 evra? Samo recite koji tim. Pešačio bih, ne treba ni da mi rezervišu avionsku kartu! Pešačio bih. Šalim se, svako donosi svoje odluke. Svet se menja i tek će se menjati - nasmejao je sve prisutne Anćeloti pa dodao.

Ne, nisu me zvali. Imam druge ciljeve i ideje. Nikad nisam mislio o novcu jer sam odrastao u porodici u kojoj novac nije bio najbitnija stvar. Bitno mi je da sam u dobrom okruženju. Trenutno, to je ovde - kazao je Italijan.

Foto: EPAIMAGES

Vinisijus i dalje povređen

Real Madrid ove sezone ima velikih problema sa povredama pa je Anćeloti iskoristio priliku i objasnio je kakva je kadrovska situacija u timu.

- Arizabalaga se vratio i dobro je trenirao. Imamo dobru konkurenciju na mestu golmana, jer je Lunin dobro koristio minute i smatram da je zaslužio da računam na njega. Kurtoa i Militao se dobro oporavaljaju. Vinisijus i Kamavinga su van stroja do naredne godine, ali kada se vratimo sa zimske pauze mislim da će biti sa nama - zaključio je Anćeloti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija