• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

11:26

Ovo niste videli! Mitrović razbesneo Ronalda! Nikada nije ovako eksplodirao! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Ovo niste videli! Mitrović razbesneo Ronalda! Nikada nije ovako eksplodirao! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaleri Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović doneli su pobedu Al Hilalu nad Al Nasrom rezultatom 3:0 u derbiju 15. kola najjače lige Saudijske Arabije, a Kristijano Ronaldo nije mogao da se pomiri sa debaklom svog tima.

Besneo je slavni Portugalac sinoć kao retko kada u životu! Deprimiran je bio jedan od najboljih fudbalera svih vremena, a najzaslužniji za burne reakcije ubojitog golgetera je srpski napadač Aleksandar Mitrović.

Najbolji strelac reprezenatcije Srbije u istoriji dokazao je da i dalje može da se takmiči sa najboljima i što je još bolje - da ih tera da se nemoćno hvataju za glavu. U direktnom duelu, prvom otkako su na novoj teritoriji, Mitrović je bio bolji od Ronalda.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Bio je nemoćan proslavljeni portugalski as, a nakon prvog pogotka Mitrovića žustro je protestovao kod sudije jer je upravo on pao pre gola srpskog igrača sa kojim je i bio u duelu.  

 

 

 

 

Upao je nakon toga i u verbalni sukob sa Al Al Bulajhijem, igračem Al Hilala, a onda su ga do ludila doveli i navijači rivala!

 

 

 

 

Skandriali su mu "Mesi, Mesi" dok se kretao ka sclačionicama, a Ronaldo se kiselo smejao i ironično slao poljupce.

 

 

 

 

Bilo kako bilo, Mitrogol je ponovo noćna mora Portugalca, baš kao onomad kada je pogotkom odveo "orlove" na Mundijal u Kataru baš preko Kristijanove reprezentacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija