• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

09:21

Šiptarsko besramlje! Ramadani sa slikom ubice Srba slavio i davao izjavu! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

Šiptarsko besramlje! Ramadani sa slikom ubice Srba slavio i davao izjavu! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Albanije remizirali su sa Moldavijom u Kišinjevu (1:1) i potvrdili učešče na Evropskom prvenstvu. Nakon meča desio se skandal u režiji reprezentativca iz komšiluka, koji se obratio javnosti noseći duksericu sa slikom Adema Jašarija, albanskog teroriste i razbojnika.

Albanski fudbaler Ilver Ramadani podigao je veliku prašinu sramnom provokacijom Srba, pošto je u večeri za nama slavio plasman svoje zemlje na EURO obukavši duks sa likom albanskog teroriste i razbojnika, Adema Jašarija.

 

Foto: printscreen

 

 

Naime, nakon remija u Moldaviji i osvajanja boda koji je bio dovoljan za plasman Albanije na drugi EURO u istoriji, fudbaler koji je rođen u Nemačkoj 1996. godine davao je izjave obučen u duks na kojem je lik nekadašnjeg lidera teroriste OVK, ubijenog u sukobu sa pripadnicima srpske policije u selu Donje Prekaze na Kosovu i Metohiji 5. marta 1998.

Ovaj kriminalac je bio u centru pažnje i na Mundijalu u Kataru, kada su Granit Džaka i drugi Švajcarci albanskog porekla slavili pobedu ističući prezime Jašari. Tada se Džaka nemušto pravdao da su on i Đerdan Šaćiri tako slavili jer su posvetili pobedu svom saigraču Ardonu Jašariju, ali je svima bilo jasno na šta se aludiralo!

Foto: REUTERS/Suhaib Salem

 

 

Ostaje da se vidi da li će ovim povodom biti neke reakcije ili postupka protiv Ramadanija, ali namera igrača koji je odrastao u Srbiji, na Kosovu je i te kako očigledna! 

Podsetimo, Jašari ubijen zajedno sa svojim bratom Hamezom Jašarijem i desetinama pripadnika terorističke grupe, a Albanci su posle rata njemu podigli spomenik u centru Prištine, a dobio je bistu i u Tirani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija