• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

13:12

Omladinski "večiti derbi" bez pobednika! Golovi padali samo s bele tačke

Starsportphoto

Fudbal

Omladinski "večiti derbi" bez pobednika! Golovi padali samo s bele tačke

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno (1:1) u meču 10. kola Omladinske lige Srbije.

Puleni Nenada Milijaša su bolje otvorili duel u Humskoj. Već u trećem minutu je Vukojević mogao da donese prednost crveno-belima, ali nije bio dovoljno precizan. Samo dva minuta  kasnije, ponovo su zapretili igrači Zvezde, ipak ni to nije urodilo plodom. Zvezda je i u nastavku meča bila konkretnija, šanse su se nizale, opasnost je stalno visila u vazduhu.

Igrao se 22. minut kada je glavni arbitar posle šanse crveno-belih pokazao na belu tačku. Penal je šutirao Andrej Petrović i rutinski je matirao protivničkog golmana Radulaškog. U nastavku je Partizan uspeo da preuzme inicijativu na terenu, Ćelić je dobro proigrao Dragojevića u kaznenom prostoru crveno-belih, ali je na mestu je bio golman Zvezde, Draškić.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nastavio je Partizan u istom ritmu, a neoprezan je bio igrač Zvezde u kaznenom prostoru i sudija je još jednom pokazao na belu tačku, ovog puta za domaćina. Odgovornosti se prihvatio Alilović i tako je doneo izjednačenje svom timu.

U drugom poluvremenu su pretile obe ekipe. Partizan je u 54. minutu imao dve uzastopne šanse, dok je Zvezda deset minuta kasnije pokušala preko Petrović, ali rezultat se nije menjao.  Dva minuta kasnije Partizan je mogao do vođstva posle udarca iz ugla, ali sjajno Draškić.

Dalji tok meča je bio dosta mirniji, tako da se rezultat nije menjao,  a večiti rivali će morati da se pomire s tim da podele po bod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija