• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

21:59

Pa ovo je hit! Svi se smeju Javnom servisu!

printscreen

Fudbal

Pa ovo je hit! Svi se smeju Javnom servisu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra kvalifkacioni meč protiv Mađarske za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a osim na Areni sport, direktan prenos je i na Radio-televiziji Srbije.

U specijalnoj emisiji povodom ove utakmice, koja joj je prethodila, voditelj je u jednom momentu ustao da svojim gostima, bivšim fudbalerima Radetu Bogdanoviću i Miroslavu Vjetroviću, kao i gledaocima, predstavi sastav za koji se selektor Dragan Stojković Piksi odlučio.

Na grafici koja je predstavlja Piksijevih 11 svi fudbaleri su normalno prikazani, osim Mijata Gaćinovića koji nije imao ni broj ni glavu, dok je Aleksa Terzić takođe prikazan bez glave, a kako je to izgledalo možete videti na slici.

 

 

Pretpostavlja se da je došlo do tehničkih problema, a korisnici na društvenim mrežama našalili su se da je zaposlene na RTS-u mrzelo da izguglaju fotografije naših reprezentativaca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija