• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

14:40

Oglasio se Bahar zbog situacije u Izraelu! Barak pati zbog domovine! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Oglasio se Bahar zbog situacije u Izraelu! Barak pati zbog domovine! (FOTO)

Podeli vest

Naoružani borci Islamske militantne grupe Hamas ispalili su veliki broj raketa na Izrael i ušli na jug zemlje u iznenadnom napadu zbog kojeg je izraelska vojska proglasila "pripravnost za rat". Trener fudbalera Crvene zvezde, Barak Bahar, pomno prati dešavanja u rodnoj zemlji, a objavio je sliku sa informacijom koliko je mrtvih i povređenih u ovom napadau.

Ministar odbrane Izralea Joav Galan proglasio je mobilizaciju rezervista i vanredno stanje u krugu od 80 kilometara od pojasa Gaze, nakon iznenadnog napada Hamasa.

Situacija u zemlji je alarmantna, a trener šampiona Srbije, Barak Bahar, oglasio se na svom Instagram profilu, želeći svima da stavi do znanja kakva je situacija u njegovoj zemlji.

Foto: Starsportphoto

 

 

On je objavio sliku, tačnije "stori" na ovoj društvenoj mreži, na kojem je podatak da je više od 3000 raketa ispaljeno iz Gaze, ubijeno 22 ljudi, a povređeno 545 osoba.

 

 

 

Takođe, i golman Crvene zvezde Omri Glazer,  kao i njegova supruga Šira Morag, oglasili su se putem Instagrama i podelili poruku podrške svom narodu u Izraelu. Glazer je, inače, standardan reprezentativac izraelske reprezentacije. 

 

Foto: printscreen

 

 

- Najteže i najbolnije vesti ovog jutra - napisala je izabranica Zvezdinog golmana. 

Situacija polako izmiče kontroli, a budući da sve sluti na novi ratni sukob, sport je u ovom momentu u drugom planu. Vlasti u Izraelu odmah su uvele brojne mere, a među njima stoji i da su sve sportske aktivnosti u narednim danima odložene. 

Nemanja Ljubisavljević, doskorašnji igrač Vojvodine, ove sezone prešao je u klub iz Nazareta Makabi Bnej Rejnu i  kaže da je sada situacija gora neko bilo kada u poslednjoj deceniji.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Dobro sam hvala Bogu, ovde gde sam ja je sve mirno, ali mi se nalazimo na 100 kilometara od Tel Aviva, a tamo i u okolini je najgore. Ljudi iz kluba su rekli da nema potrebe da brinemo i da će uskoro sve biti rešeno. Nisam uplašen, ali nije svejedno, jer vidim šta se dešava u drugom delu zemlje. Samo sam na televiziji i portalima video koliko je ozbiljna situacija. Svi čekamo da nam jave iz kluba možemo li da odemo kućama. Nije prijatno, čuju se rakete, ali žena i ja smo dobro. Kaži da je sada najgora situacija u poslednjih 10-15 godina u ovoj zemlji. Ipak, deluje i nadamo se da će se uskoro smiriti. Makar nas tako uveravaju Izraelci  - poručio je Ljubisavljević za Informer iz Izraela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija