• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

21:01

Spektakl u Bačkoj Topoli! Olimpijakos vodio 2:0, TSC herojski do 2:2! (VIDEO)

EPA

Fudbal

Spektakl u Bačkoj Topoli! Olimpijakos vodio 2:0, TSC herojski do 2:2! (VIDEO)

Podeli vest

Fantastična i uzbudljiva utakmica odigrana u Bačkoj Topoli

Spektakl u Bačkoj Topoli završen je remijem! TSC je kao domaćin odigrao 2:2 (0:1) sa Olimpijakosom u okviru 2. kola grupne faze Lige Evrope i tako došao do prvog boda u drugom po jačini evropskom takmičenju!

Vodio je grčki predstavnik sa 2:0, imao je više od igre, bolju igru, ali se TSC herojski vratio i uspeo da izvuče istorijski bod!

Foto: EPA

 

 

Bio je to meč u kojem je izgledalo da će Olimpijakos rutinski slaviti i tako nastaviti dominaciju nad srpskim klubovima. Pogotovo u uvodu meča, kada je Masuras u 16. minutu rutinski došao u šansu i doneo prednost grčkom predstavniku.

Očekivalo se da nakon toga TSC krene jače u napad, ali nije to bila ni senka od one ekipe koja je vodila protiv Vest Hema u Londonu. Malo je čudno bilo da se fudbaleri domaćeg tima ne bore kao što su to radili u nekim drugim mečevima, ali nije da nisu pokušavali.

Za srpskog vicešampiona sve je delovalo jako loše i početkom drugog poluvremena, kada je Danijel Podens u 57. minutu udvostručio prednost. Moguće je da su tada fudbaleri grčkog tima pomislili da je meč gotov, pa su spustili gas i opustili se. To je prvo kaznio Ifet Đakovac, na asistenciju odličnog Saše Jovanovića. Gol je postigao u 63. minutu, a onda je TSC krenuo na sve ili ništa.

 

 

Signal da krene još jače bio je crveni karton za Ntoija u finišu meča, a veliki bod ekipi iz Bačke Topole doneo je fantastičnim golom rezervista Miloš Pantović. Igrao se 90. minut kada je talentovani fudbaler zakucao loptu u mrežu.

 

Evo kako je izgledao izjednačujući pogodak. Iz jednog ugla delovalo je kao ofsajd, ali uspeo je da se izvuče mladi fudbaler i pogodi za veliki bod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31