• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

23:36

Golmanu se bore za život! Prekinut meč Ajaksa zbog jezive nesreće! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Golmanu se bore za život! Prekinut meč Ajaksa zbog jezive nesreće! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Golman RKC Valvajka Etjen Fesen nalazi se u teškom stanju nakon sudara sa igračem Ajaksa i lekari mu se bore za život.

Prema poslednjim informacijama, on je bio svestan pre nego što je smešten u kola hitne pomoći.

Fesen se sudario sa Brajanom Brobijem, nakon čega je ostao nepokretan na travi. Odmah mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je iznet na nosilima. Zbog ovog incidenta, utakmica dva tima je prekinuta u 86. minutu.

 

 

Igrači oba tima okružili su čuvara mreže domaćih, koji je ležao bez svesti dok mu se ukazivala pomoć, a cela  situacija podsetila je na onu u kojoj je glavni akter bio Kristijan Eriksen na Evropskom prvenstvu 2021. godine.

- Ovde se više ne radi o fudbalu. Etjen je pao na zemlju u duelu sa napadačem Ajaksa i očigledno je u životnoj opasnost - pišu holandski novinari.

Tokom ukazivanja pomoći vladala je tišina, da bi u momentima kada je čuvar mreže RKC-a bio iznet na nosilima, navijači su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija