• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

23:52

Radonjić? Mnogo je pio i nikada nije spavao kod kuće... Italijan koji je otkrio Nemanju ponosan!

Tanjug/AP

Fudbal

Radonjić? Mnogo je pio i nikada nije spavao kod kuće... Italijan koji je otkrio Nemanju ponosan!

Podeli vest

Radonjić je veoma bizaran i specifičan momak, poručio je Valter Sabatini.

Stigao je Nemanja Radonjić, na iznenađenje mnogih, prošle godine u tabor Torina. Insistirao je na njegovom transferu Ivan Jurić, a u ponedeljak mu se srpski reprezentativac odužio sa dva gola u  pobedi nad Sasuolom. 

Prati Radonjića od početka karijere "loš glas", problemi sa disciplinom, a o tome najviše može da kaže Valter Sabatini koji ga je u Romu doveo iz omladinske škole Partizana. 

- Poslao sam poruku Juriću da mu čestitam na zbog izuztnom poslu koji je odradio sa Radonjićem. Da biste Radonjića integrisali u tim i napravili odnos sa njima, potreban je “težak” trener. On je bizaran i veoma specifičan momak. Jurić je uradio ogroman posao sa aspekta psihologije i discipline - rekao je Valter Sabatini. 

Prisetio se legendarni funkcioner koji je čuda pravio u Laciju, Palermu, Romi, Interu, Romi i mnogim drugim klubovima discipline koja je uvek bila najveći protivnik Nemanje Radonjića.

- Doveo sam ga kao dete jer je sam znao da ima kvalitet za Romu. Platili smo ga 3.000.000 evra, a prodat je kasnije Marselju za 12.000.000 bez odigranog minuta u dresu Rome. Osećam veliki žal zbog toga. Kada sam odlazio iz kluba, Radonjić je vodio veoma problematičan život. Mnogo je pio i najčešće nije spavao u Trigorji (trening kamp Rome) gde je živeo. Rudi Garsija ga je tražio u Francuskoj jer ga je znao ranije iz Rome i primetio je da je dečko tri puta brži od ostalih. Danas ga konačno vidim da igra za ekipu i srećan sam zbog toga - dodao je Italijan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija