• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

22:56

Kapiten jasan posle poraza: Ako hoćemo na Evropsko prvenstvo moramo da pobeđujemo...

Starsportphoto©

Fudbal

Kapiten jasan posle poraza: Ako hoćemo na Evropsko prvenstvo moramo da pobeđujemo...

Podeli vest

Sve smo prosuli, poručio je kapiten Tadić.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras u Beogradu od selekcije Mađarske rezultatom 2:1 (2:1) u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj. Srbija je povela autogolom Atile Salaja u 10. minutu. Mađarska je do trijumfa stigla golovima Barnabasa Varge u 34. i Vilija Orbana u 36. minutu.

- Teško je analizirati vruće glave, posebno odmah posle utakmice. Dobro smo počeli, poveli, a onda u dva minuta prosuli sve. Otišli smo u minus i jurili rezultat. Moraćemo da analiziramo, vidimo šta nije bilo dobro i idemo dalje - rekao je Tadić. 

Već za tri dana Orlovi će igrati protiv Litvanije. Tadić ističe da je jedino što zanima našu reprezentaciju pobeda na Baltiku. 

- Nema očekivanja, moramo da pobeđujemo ako želimo na Evropsko prvenstvo. To je jedini cilj i ključ. Nismo ništa pričali posle utakmice, tek ćemo pričati - podvukao je kapiten reprezentacije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija