• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

21:01

"Lijepa njihova" bruji o Robiju! Prosinečki ovako odgovorio Torcidi na prozivku da je četnik!

Profimedia/Informer

Fudbal

"Lijepa njihova" bruji o Robiju! Prosinečki ovako odgovorio Torcidi na prozivku da je četnik!

Podeli vest

Oglasio se Robi! Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki odgovorio je navijačima Hajduka na sramni transparent tokom meča hrvatskog prvenstva odigranog na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u zagrebu.

Tokom utakmice između Rudeša i Hajduka prema Prosinečkom je podignut transparent sa porukom: "10 evra, može, hvala, ipak četniku plata mala", a u više navrata je skandirano "Cigani, cigani", kao i još jedan uvredljivi slogan prema Prosinečkom.

Transparent koji su mu je posvetila Torcida je aluzija na deo karijere koji je Prosinečki proveo u Crvenoj zvezdi, s kojom je bio prvak Evrope. Deo sa 10 evra se odnosio na cenu ulaznica.

Foto: Starsportphoto

 

Posle svega oglasio se i Prosinečki. On je za navijače Hajduka rekao da su frustrirani jer čak 18 godina čekaju na titulu u prvenstvu Hrvatske.

- Vi ste dole u problemu, jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihovog navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski fudbal - rekao je legendarni "Žuti".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija