• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

18:01

Argentinski fudbaler pretukao sudiju, pa izvršio samoubistvo

printscreen

Fudbal

Argentinski fudbaler pretukao sudiju, pa izvršio samoubistvo

Podeli vest

Mladi fudbaler Vilijams Aleksander Tapon (24), koji je nastupao za argentinskog niželigaša, izvršio je samoubistvo nakon što je zverski pretukao sudiju zbog crvenog kartona!

Tragedija, o kojoj bruji Južna Amerika, dogodila se nakon što je pomenuti fudbaler povredio sudiju tokom utakmice. Pokojni Tapon je, besan zbog crvenog kartona koji je dobio jedan njegov saigrač, nasrnuo na sudiju i prvo ga je udarao pesnicama, a potom i nogom u glavu.

 

Arbitar je nakon napada zbrinut u obližnju bolnicu i podneo je tužbu protiv fudbalera zbog pokušaja ubistva i nanošenja teških telesnih povreda. Tapon je ubrzo suspendovan i očekivalo se privođenje od strane lokalne policije, koja bi mu odredila pritvor.

Pošto se snimak događaja jako brzo proširio celom Argentinom, mladi Tapon se našao pod salvom uvreda i osuda zbog divljačkog napada koji je izveo. Fudbaler nije mogao da se nosi sa krivicom i osudom javnosti, pa je odlučio da digne ruku na sebe. 

On je pucao u sebe iz pištolja, a pre samoubistva, ostavio je glasovnu poruku svojoj supruzi.

 

 

"Ne mogu da izdržim više. Pazi nam na sina, molim te. Nisam dovoljno jak, ne znam šta nije u redu sa mnom. Znam da ću izgledati kao kukavica i s*ronja, ali umoran sam i ne mogu više. Izvini", rekao je u uplakanom audio snimku Aleksander Tapon.

Slomljena od bola, njegova najstarija sestra optužila je napadnutog sudiju (?!) zbog podignute tužbe, ali i ljude koji su vređali njenog brata.

- Moj brat je izvršio samoubistvo zbog svih sr**a koja su mu priredili, za sve što su ga optuživali. Vodimo ga u mrtvačnicu, moj brat je izvršio samoubistvo. Volim ga čitavom dušom. Hvala mu za sve, uvek će biti ovde! Nije me ostavio samu, volim ga! - jecala je njegova sestra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija