• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

22:30

Vratiću se! Tadić se emotivnom porukom oprostio od Ajaksa!

EPAIMAGES

Fudbal

Vratiću se! Tadić se emotivnom porukom oprostio od Ajaksa!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić oprostio se od dresa Ajaksa čiji je lider bio čak pet godine.

Sada već bivši "kopljanika" je sporazumno raskinuo ugovor sa Ajaksom nakon najlošije sezone u poslednjih pet godina koliko je proveo u Amsterdamu.

Po odlasku, Tadić je na društvenim mrežama podelio oproštajnu poruku u koj se zahvalio svima u klubu.

- Nezaboravne uspomene – nema reči kojima bih opisao. Ispunjen sam emocijama, s obzirom na to da sam napustio Ajaks. Bila je to neverovatna avantura za mene u ovom sjajnom klubu. Bezbroj uspomena i dostignuća koje ću zauvek nositi u srcu. Neizmerno sam zahvalan na vremenu koje sam proveo ovde i na prilici da igram Ajaksov stil fudbala. Ajaksova filozofija je uvek bila i uvek će biti deo mog igračkog identiteta - započeo je Tadić.

 

 

Naravno nije izostavio vatrene pristalice "kopljanika".

- Za sve predivne navijače, vaša nepokolebljiva podrška je bila inspirativna. Vaša strast je bila naš pokretač i zahvalan sam za vašu posvećenost. Vi ste razlog zbog kojeg Ajaksovi igrači rastu i briljiraju – vi ste srce Ajaksa - dodao je Tadić.

Zatim se obratio navijačima, te je poručio da će se jednog dana sigurno vratiti u Amsterdam.

Želim da iskažem zahvalnost svojim saigračima tokom svih ovih godina, kao i celoj Ajaksovoj porodici. Duh koji smo delili, na terenu i van njega, bio je poseban. Uspomene koje smo zajedno svorili zauvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ovo nije zbogom, više je ‘vidimo se kasnije’. Ne sumnjam da ću se jednog dana vratiti u Amsterdam. Grad i klub su postali deo mene i uvek ću sa sobom nositi taj duh Ajaksa. Hvala na svemu. Bila je čast predstavljati ovaj neverovatan klub. Do sledećeg viđenja, Ajaksova porodico - napisao je Tadić u oproštaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija