• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

23:48

Realova "krađa" ljutom rivalu! Turski biser umesto u Barseloni završio u Madridu

EPAImages

Fudbal

Realova "krađa" ljutom rivalu! Turski biser umesto u Barseloni završio u Madridu

Podeli vest

Turski biser - Arda Guler uskoro će potpisati ugovor sa Real Madridom.

Prethodne godine titula jeste pripala Barseloni, ali je prvu bitku u novoj sezoni dobio Real Madrid! Blankosi ispred nosa ljutom rivalu ukrali jednog od najvećih talenata evropskog fudbala - Ardu Gulera! 

Glavnu ulogu u čitavom poslu mogao bi da ima Juni Kalafat koji je bio ključan čovek u dolasku Džuda Belingema u Real Madrid. Iskusni menadžer uspeo je da ubedi Gulera kako su Blankosi bolja sredina u odnosu na Barselonu, a klub iz španske prestonice obavezao se na obeštećenje od oko 20.000.000 evra koje će leći na račun Fenerbahčea. 

Reč je o momku koji je za prvi tim Fenera debitovao u avgustu 2021. godine, a nekoliko meseci kasnije postigao je i prvi gol protiv Alanje čime je postao najmlađi strelac u istoriji Superlige Turske. 

Arda Guler igrao je sjajno tokom prethodne sezone, posebno dobro u finalu Kupa kada je predvodio Fener do pobede nad Bahčešehirom. Bio je to dovoljan signal za Barselonu i Real Madrid da pojure za talentovanim Turčinom, a epilog je njegov potpis  za Blankose. 

Guleru se dodatno svidela transfer politika Real Madrida koji pravi smenu generacije, a Turčin će u novom klubu imati priliku da igra uz Belingema, Kamavingu, Čuamenija, Vinisijusa i Rodriga, a uskoro bi put Španije trebao da krene i Endrik koji je nedavno kaparisan. Dakle - Blankosi su formirali sastav za narednu deceniju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija