• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

14:36

Promene u FSS: Kum Siniše Mihajlovića dobio funkciju!

AP/Photo

Fudbal

Promene u FSS: Kum Siniše Mihajlovića dobio funkciju!

Podeli vest

Dugogodišnji pomoćnik Siniše Mihajlovića i njegov venčani kum Miroslav Tanjga postaće novi sportski direktor u Fudbalskom savezu Srbije.

Na sednici Fudbalskog saveza Srbije, kojim je presedevao predsednik Dragan Džajić doneta je odluka da za novog sportskog direktora bude imenovan Miroslav Tanjga.

Tanjga je nastupao za prvi tim Vojvodine, a dugi niz godina je radio kao pomoćnik pokojnog Siniše Mihajlovića.

Foto: AP/Photo

Miroslav Tanjga

Pored toga, odlučeno je i da se odloži početak Superlige Srbije. Iako je prvobitno saopšteno da će najviši rang fudbala u Srbiji početi 22. jula, početak je odložen za nedelju dana, pa će tako start prvenstva biti 29. jula.

Oficirom za integritet imenovan je Bogdan Đurđević, a sa direktorom mlađih selekcija u FSS Nikolom Lazetićem produžena je saradnja. 

Foto: Starsportphoto©

FSS

Selektori mlađih udrasta, Radovan Krivokapić (U19) i Aleksandar Luković (U18) su takođe dobili produženje ugovora.

Jovan Damjanović, imenovan je selektorom kadetske reprezentacije.

"Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (omladinska), Aleksandrom Lukovićem (mlađa omladinska) i Jovanom Damjanovićem, koji je postavljen za selektora kadetske selekcije", saopštio je FSS na svojoj zvaničnoj stranici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija