• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

14:52

DA SE SMRZNEŠ! Georgina će dobijati 100.000 evra mesečno od Ronalda ako je ostavi!

printscreen

Fudbal

DA SE SMRZNEŠ! Georgina će dobijati 100.000 evra mesečno od Ronalda ako je ostavi!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo i njegova dugogodišnja devojka Georgina Rodrigez uživaju u ljubavi, mada svetski mediji u poslednje vreme spekulišu da je veza u krizi.

Portugalski mediji prenose da su se pojavile nove informacije šta bi moglo da se desi ako se slavni par razvede. Veza nedavno bila pred pucanjem zbog Georginine bahatosti. Od toga nije bilo ništa, a mediji prenose da par ima dogovor kako će podeliti imovinu u slučaju razlaza. Tačnije, Ronaldovu imovinu.

Tako bi Ronaldova vila u Madridu pripala Georgini, a u slučaju raskida, ona će dobijati od fudbalera do kraja života 100.000 evra mesečno. S obzirom na to da Kristijano zarađuje 96.000 po satu u Al Nasru, 200 miliona po sezoni, neće on to ni osetiti posebno.

- Ronaldo i ja smo venčani u Božijim očima. To je važno - rekla je Georgina nedavno.

 

 

Iako mnogi smatraju da ima savršen život, ona kaže da nije baš tako.

- Imam preko 40 miliona prijatelja, ali niko ne zna kako se osećam. Ove godine sam imala najlepši i najgori trenutak u životu.

 

 

Ronaldo i Georgina su čekali blizance, tek rođeni sin je preminuO, a devojčica je preživela. Ronaldo ima sina Kristijana mlađeg koji je rođen 2010. i blizance Evu i Matea koji su rođeni 2017. Da Georginom ima i ćerku - Alanu Martinu, koja je rođena 2017. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija