• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

00:02

TUGA! ŠOK OBJAVA! Bivši as Liverpula ZAVRŠIO KARIJERU ZBOG SRČANIH PROBLEMA! Enfild ga je obožavao! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

TUGA! ŠOK OBJAVA! Bivši as Liverpula ZAVRŠIO KARIJERU ZBOG SRČANIH PROBLEMA! Enfild ga je obožavao! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši igrač Liverpula, Lukas Leiva, danas je kroz suze objavio da se oprašta od aktivnog igranja fudbala i da ide u fudbalsku penziju.

On se u leto 2022. godine vratio u Gremio, klub u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru, a danas igra u drugoj ligi Brazila.

Odigrao je 17 utakmica i postigao tri gola po povratku u svoj klub, ali je karijeru morao da prekine kada je otkriveno da ima problema sa srcem.

- Zahvalan sam za sve što mi se dogodilo u toku moje karijere. Završavam je tamo gde i želim, ali ne na način na koji bih želeo. Siguran sam da će drugi deo života takođe sjajno da počne. Hvala svima na strpljenju i ja sam morao da čekam. Nadao sam se da će se situacija promeniti, ali to se nije dogodilo - rekao je Leiva i dodao:

- Zdravlje mi je na prvom mestu. Hvala klubovima u kojima sam igrao. Važan deo krenuo je iz ovog kluba i drago mi je da završavam tamo gde sam oduvek hteo - rekao je Leiva.

 

 

Profesionalnu karijeru Leiva je počeo je 2005. godine u Gremiju u kojem je pružao zaista jako dobre partije, a to je privuklo skaute Liverpula.

Čelnici tima iz Engleske doveli su ga 2008. godine za deset miliona evra, a na Enfildu se zadržao sve do 2017. godine.

Odigrao je ukupno 346 utakmica za Liverpul, postigao je sedam i asistirao za 21 gol, a uspeo je da osvoji Liga kup.

Foto: Reuters

Navijači Liverpula uvek su ga voleli zbog truda i predanosti.

Lacio ga je doveo 2017. godine za 5.7 miliona evra, a za ovaj tim odigrao je 198 utakmica, i postigao četiri gola i upisao 12 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija