• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2023

08:10

CRVENI U PETOJ SEKUNDI! Ovo se ne viđa često, PRAVI, PRAVCATI NOKAUT! Dobro mu glavu nije otkinuo! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

CRVENI U PETOJ SEKUNDI! Ovo se ne viđa često, PRAVI, PRAVCATI NOKAUT! Dobro mu glavu nije otkinuo! (VIDEO)

Podeli vest

Jordanski fudbaler Baker Kamal Kalbune dobio je crveni karton posle samo pet sekundi.

Ovaj devetnaestogodišnjak je nastupao za Jordan u četvrtak na utakmici AFC 20 Azijskog kupa protiv Tadžikistana, ali samo pet sekundi od početka meča, morao je pod tuš.

Jordan je izveo loptu s centra, a Kalbune je krenuo odmah napred da stigne jednu loptu od svog saigrača, ali na kraju je nokautirao protivničkog igrača, pogodivši ga nogom direktno u glavu.

U želji da dođe do lopte nokautirao je igrača rivala Mekhrubona Karimova, a sudiji nije preostalo ništa drugo nego da ga pošalje u svlačionicu.

Kalbune je protestvovao kod sudije, ali bezuspešno jer je njegova ekipa bila osuđena da sa igračem manje na terenu provede 89 minuta i 55 sekundi.

Isključenje u petoj sekundi je među najbržima, ali ne i najbrži u istoriji. Li Tod je 2000. godine isključen posle samo dve sekunde, verovali ili ne.

Glavni sudija je dunuo u pištaljku za početak meča nakon čega je Tod rekao: "Je** me, ali je to bilo glasno!"

To ga je koštalo isključenja, a teško da će više iko ikada ponoviti taj "podvig" i tako brzo naterati sudiju da potegne za džepom u kojem obično stoji crveni karton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija