• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

14:34

GEJ AFERA GA SKUPO KOŠTALA! Poznati sudija uplašen, ostavlja posao od 32.000 funti mesečno!

reuters

Fudbal

GEJ AFERA GA SKUPO KOŠTALA! Poznati sudija uplašen, ostavlja posao od 32.000 funti mesečno!

Podeli vest

Mark Kladenberg, bio je jedan od najpoznatijih fudbalskih sudija na planeti, a sada je primoran da "beži sa posla" zbog gej afere

Bivši sudija Premijer lige, Mark Klatenburg, bukvalno beži iz Egipta - i svog posla od 32.000 funti mesečno!

Poznati sludija je napustio posao šefa egipatskog sudijskog komiteta zbog zabrinutosti za bezbednost, nakon što je navodno dobio pretnje od strane navijača i lične napade predsednika kluba. On je preuzeo je tu ulogu prošlog avgusta, a  imao je zadatak da poboljša učinak zvaničnika u Egiptu. Ali Klatenburg je žestoko kritikovao Mortada Mansura, predsednika sportskog kluba Zamalek!

 

Mansur je tvrdio da je napustio svoju ženu da bi započeo gej vezu. Iako istopolne seksualne aktivnosti nisu eksplicitno kriminalizovane u Egiptu, LGBT osobe su u prošlosti krivično gonjene po optužbama za 'razvrat' i postoji malo javnog prihvatanja homoseksualizma. Ovaj 47-godišnjak se takođe navodno suočio sa pretnjama pristalica Zamaleka, što je dovelo do njegovog odlaska. Bivši sudija navodno nije dobio dva meseca svoje plate od 32.000 funti mesečno.
 

 

Egipatski fudbalski savez potvrdio je da je Klatenburg podneo ostavku na svoju funkciju, ali organizacija kaže da njegov izlazak još treba da bude ratifikovan.

- Englez Mark Klatenburg, predsednik Sudijskog komiteta Egipatskog fudbalskog saveza, podneo je ostavku na svoju funkciju u utorak uveče - navodi se u saopštenju.

- Upravni odbor Egipatskog fudbalskog saveza održaće hitan sastanak u sredu na kojem će odlučivati o Klatenburgovoj ostavci.

Egipatski list Al-Ahram objavio je da je egipatski fudbalski savez "iznenađen" Klatenburgovom ostavkom. FA je takođe tvrdio da je zabrinutost zbog njegove bezbednosti „preterivanje“, označivši zemlju kao „najbezbedniju na svetu“. Klatenburg je imao više uloga u inostranstvu otkako se povukao sa funkcije sudije Premijer lige 2017. Prvobitno je preuzeo funkciju šefa suđenja u Saudijskoj Arabiji, a od tada je radio u Kini i Grčkoj, pre nego što je preuzeo poziciju u Egiptu.

On je bio deo finala Lige šampiona i Evropskg prvenstva 2016 godine, a obeležio je svoja dostignuća parom tetovaža, uključujući i trofej Lige šampiona ugraviran na njegovom levom zglobu sa natpisom Final Milano 2016.

Foto: reuters

 

Inače, ovo nije prvi skandal koji se vezuje za njega! Naime, on je zarađivao 50.000 evra mesečno u Saudijskoj Arabiji, a podigla se prašina kada je objavljeno da je varao ženu, a pritom je od svoje ljubavnice krio da je u braku. 

On je sa osam godina starijom Andreom Hodžkinson, stupio prvi put u kontakt kada je ona od njega iznajmila luksuzan stan u Njukaslu, pisao je tada "San". Nedugo zatim upustili su se u strastvenu vezu, koja je otkrivena jer su Andreini prijatelji, potreseni njenom razočaranošću, rešili da sve daju medijima. Slavni arbitar se ljubavnici, koja uopšte nije znala da je u pitanju fudbalski sudija, sve vreme lažno predstavljao kao - preduzetnik. Pritom joj je govorio kako će "uskoro završiti sa poslom u Saudijskoj Arabiji, ako treba i prekinuti ga pre vremena, da bi što pre ponovo bio sa njom.

Ta ideja joj se svidela, tim pre što je, prema rečima njenih poznanika "doživljavala Klatenburga kao pažljivog, romantičnog čoveka".

Od njenog trajnog povratka iz Saudijske Arabije, naravno, nije bilo ništa, a nesrećnoj ljubavnici je sve postalo da biva sumnjivo kada je primetila da se sa "divnim Markom" viđa, zapravo, samo na po sat, dva, mahom zbog burnog seksualnog odnosa. I da, pritom, uopšte nisu nikada izašli negde zajedno.

Kada je prijateljima pokazala njegove fotografije, a oni joj rekli da je to čuveni fudbalski sudija, šokirana Andrea je na društvenim mrežama videla nedavnu objavu Marka Klatenburga na kojoj se jasno moglo uočiti da uživa u društvu svoje druge, aktuelne supruge, Kler (42).

Ljubavnica ga je odmah kontaktirala, on se izvinio rečima "da je trebalo ranije da joj kaže istinu", ali to nije pomoglo, život 50-godišnje žene se urušio. Tada su njeni prijatelji rešili da priteknu u pomoć, pa su od nje kopirali lascivne poruke koje joj je Mark Klatenburg slao, čak i dok je bio na odmoru sa suprugom. Pervezne poruke su sadržale i zahteve da mu šalje golišave fotografije, i kako da se obuče, tačnije 'u šta da se svuče' kada joj dolazi u posetu, pa se čuveni arbitar sada nalazi u dvostrukom problemu - na ljubavnicu Andreu može da zaboravi, ali ga čeka ozbiljna situacija i kod kuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija