• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2023

20:30

LEGENDARNI GAUČOS ŠOKIRAO NACIJU! Nije pratio Argentinu, ni čestitao Mesiju! NIKO NE VERUJE ZA KOGA JE NAVIJAO na Mundijalu!

Tanjug/AP

Fudbal

LEGENDARNI GAUČOS ŠOKIRAO NACIJU! Nije pratio Argentinu, ni čestitao Mesiju! NIKO NE VERUJE ZA KOGA JE NAVIJAO na Mundijalu!

Podeli vest

Slavni bivši argentinski napadač Karlos Tevez otkrio je da je slabo pratio put reprezentacije svoje zemlje do titule svetskog prvaka u Kataru

On je za argentinski radio dao šokantnu izjavu da je više pratio selekciju Francuske lija igra mu se više svidela od one koju su prikazivali gaučosi.

- Nisam baš pratio Svetsko prvenstvo, ali video sam dosta utakmica Francuske jer je to ekipa koja mi se sviđala - rekao je Tevez u razgovoru za Radio Mitre.

Ulogu navijača Argentine u porodici su preuzeli njegovi potomci.

Foto: AP/Photo

- Nisam još pisao Mesiju jer mu je telefon verovatno eksplodirao od poziva i poruka, ali vrlo sam srećan što su moja deca slavila njegove golove - dodao je nekadašnji napadač Mančester junajteda i Sitija.

Zanimljivo je da je Tevez završio karijeru 2021. i da je tek po njegovom oproštaju albiselesta počela da osvaja trofeje. Igrao je tri finala Kopa Amerike (2004, 2007. i 2015.), a Argentina je ovo takmičenje osvojila baš 2021.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija