• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

13:11

SRPSKI NAPADAČ UŽIVA U ZLATANOVOM DRUŠTVU! Evo gde su se našli! (FOTO)

printscreen

Fudbal

SRPSKI NAPADAČ UŽIVA U ZLATANOVOM DRUŠTVU! Evo gde su se našli! (FOTO)

Podeli vest

Lep i sunčan dan u Dubaiju nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović, pamtiće po susretu sa jednim od najboljih napadača svih vremena, Zlatanom Ibrahimovićem

Đorđe Despotović imao je priliku da sretne i proćaska sa čovekom kojem se bez sumnje divi, pa je poželeo da napravi selfi sa njim i podeli ga sa pratiocima!

Zlatan Ibrahimović je prihvatio da se fotografiše sa Srbinom, koji je upisu slike napisao:

- Despot i Zlatan!

Iskusni napadač je posle sjajnih partija u Rubinu iz Kazanja, stigao u Arsenal kada je sa klupe ovog kluba komandovao bivši trener Zvezde Miodrag Božović. Ekipa je ispala u drugu ligu, a kola su po Despotovića krenula nizbrdo, pošto je dolaskom novog šefa stručnog štaba Olega Kononova srpski golgeter izgubio poverenje i mesto u timu.

Nezadovoljstvo je kulminiralo i kod Despotovića koji se oglasio i na društvenim mrežama:

Foto: Starsportphoto

 

- Imam kvalitet za Zenit, ne igram u Tuli. Sramota veka - napisao je Despotović na svom Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija