• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

23:46

"ZVANIČNO" - ETO JE POLUDEO! Kamerun POBEĐUJE u grupi! Srbija ISPADA!

AP foto

Fudbal

"ZVANIČNO" - ETO JE POLUDEO! Kamerun POBEĐUJE u grupi! Srbija ISPADA!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna Samuel Eto smatra da će Srbija i Švajcarska ispasti u grupnoj fazi Svetskog prvenstva

Reprezentacija Kameruna smeštena je u grupu G Svetskog prvenstva zajedno sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, a predsednik tamošnjeg saveza legendarni napadač Samuel Eto smatra da će izabranici Rigoberta Songa izboriti plasman u nokaut fazu Mundijala. 

Nekada sjajni napadač je naglasio da je Brazil favorit za prvenstvo, međutim, kao pobednika grupe G vidi reprezentaciju Kameruna. Imao je Eto i prethodnih meseci sličnih "ambicija", a danas je, ipak, otišao predaleko.

Kamerun će, smatra Eto, biti prvi u grupi G. Brazil će dalje kao drugoplasirani, treća će biti Srbija, a za dno tabele zakucao je Švajcarsku. 

Kamerunac je, takođe, prognozirao da će Hrvatska takmičenje završiti u grupnoj fazi. Eto kao pobednika grupe F vidi Maroko, dok će kao drugoplasirani dalje proći Belgijanci. Četvrta će, po njegovom mišnjenju biti reprezetnacija Kanade. 

Eto je išao toliko daleko da je u finalu „video“ reprezentacije Kameruna i Maroka i pobedu svoje zemlje. Svetsko prvenstvo će biti održano od 20. novembra do 18. decembra, a sva dešavanja iz Katara ćete moći da pratite u našem specijalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TITE JE VEĆ BIVŠI! Brazilci spremaju "BOMBU" za novog SELEKTORA!
Fudbal

TITE JE VEĆ BIVŠI! Brazilci spremaju "BOMBU" za novog SELEKTORA!

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola bio je jedan od glavnih kandidata da preuzme reprezentaciju Brazila, ali dogovor nije postignut pošto je tražio godišnju platu od 24 miliona evra, tvrdi bivši potpredsednik Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Francisko Novelet, prenose lokalni mediji

17.11.2022

19:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija