• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

20:20

SKANDAL U BRAZILU! NOVA PROZIVKA TITEA! On ne zaslužuje da bude selektor! To što je NJEGA POZVAO JE SRAMOTA!

printscreen

Fudbal

SKANDAL U BRAZILU! NOVA PROZIVKA TITEA! On ne zaslužuje da bude selektor! To što je NJEGA POZVAO JE SRAMOTA!

Podeli vest

Spisak Brazila za Svetsko prvenstvo u Kataru izazvao je veliku polemiku.

Nakon što je Tite saopštio spisak za Katar 2022, odabir selektora "karioka" izazvao je velike polemike u tamošnjoj javnosti.

Najveća zamerka koju imaju jeste poziv tridesetdevetogodišnjeg Danija Alvesa u nacionalnu selekciju.

Sa druge strane, smeta im nepozivanje Gabrijela Barbose koji je jako cenjen u brazilskim fudbalskim krugovima.

Foto: Tanjug/AP

Žestoko je na Titea udario i nekadašnji fudbaler Brazila Neto, koji je žestoko kritikovao izbor selektora.

- To je sramota, šala! Mene je sramota, ali ne zbog priče o Daniju Alvesu. Koja je Martinelijeva priča? Postigao je 33 gola u karijeri. To što je pozvan je sramota, nepoštovanje fudbala. Ova odluka pokazuje da Tite ne zaslužuje poziciju na kojoj je. Pozivanje Martinelija i nepozivanje Gabigola je manjak poštovanja. To je najveća sramota svih spiskova - rekao je Neto, a preneo engleski "Dejli mejl".

Foto: Reuters

On je potom uporedio pomenute igrače.

- Martineli je ove sezone postiga pet golova, a kada bi u domovini prošetao po tržnom centru, niko ne bi znao ko je. Ne pozvati Gabigola koji je postigao gol za titulu u Kopa Libertadoresu, koji je postigao 29 golova u sezoni... Šta je Martineli ikad napravio u evropskom fudbalu? Arsenal čak i ne igra u Ligi šampiona. Ovo je prava katastrofa, nije mogao da se smiri Neto.

Nije poštedeo ni njegovog saigrača Gabrijela Žezusa.

- Koliko je golova Gabriel Žezus postigao u poslednjim utakmicama? Nijedan. Na Svetskom prvenstvu? Nijedan. U kvalifikacijama? Nijedan. Nije dao gol već osam utakmica - nije mogao da se načudi razočarani Neto.

Brazil će na Mundijalu igrati u grupi G zajedno sa Srbijom, Kamerunom i Švajcarskom, a prvi meč na šampionatu "karioke" igraju 24. novembra protiv "orlova".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija