• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

11:08

EKSPLICITNE SCENE VANDA NARE! Tek se RAZVELA od Ikardija, a već razmenjuje nežnosti sa DRUGIM! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

EKSPLICITNE SCENE VANDA NARE! Tek se RAZVELA od Ikardija, a već razmenjuje nežnosti sa DRUGIM! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša supruga Maura Ikarija, Vanda Nara, glavna je glumica u spotu poznatog repera L-Ganeta

Pukla je ljubav između Maura Ikardija i Vande Nare. Argentinski fudbaler i poznata "menadžerka" su se razveli, a već neko vreme se šuška da je kontroverznu Naru osvojio drugi muškarac. Reč je o L-Ganteu, poznatom mladom reperu koji je nedavno objavio novu pesmu i spot. 

Zanimljivo je da je Vanda Nara glavna glumica u spotu, a na snimcima se može videti kako njih dvoje razmenjuju nežnosti. Bila je Argentinka i u prošlosti poznata po eksplicitnom sadržaju, ipak, mnogi smatraju da je spot samo potvrda njihove ljubavi i romanse. 

Kriza u braku slavnog fudbalera Maura Ikardija i kontroverzne Vande Nare o kojoj su proteklog meseca brujali tabloidi, dobila je i svoju potvrdu kada je Argentina na svom storiju navela da se posle devet godina braka razvodi od poznatog fudbalera. 

Iako su još uvek, makar papirološki bili u braku, Vanda Nara je odmah našla "utehu" i uplovila u ljubavne vode sa popularnim i takođe kontroverznim reperom L-Ganteom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija