• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

15:43

JAKI KAO ZEMLJA! Zvezdin rival DELI LEKCIJE po Francuskoj! Monpelje NOVA ŽRTVA! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

JAKI KAO ZEMLJA! Zvezdin rival DELI LEKCIJE po Francuskoj! Monpelje NOVA ŽRTVA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Monaka savladali su Monpelje na gostovanju rezultatom 2:0 (1:0) u Ligi 1, što im je bila peta uzastopna pobeda u nacionalnom šampionatu

Bila je to peta uzastopna pobeda za Zvezdinog rivala, prethodno su pregazili Nant, pa Trabzon u Ligi Evrope, a danas rutinski prošli kroz Monpelje, uz fantastičnu gol razliku 12:2 u tom nizu.

Keneževi su se sada probili na peto mesto Lige jedan, sa prihvatljivih šest bodova zaostatka za vodećim Pari Sen Žermenom.

Vođstvo gostima doneo je Bril Embolo, koji je iz okreta posle asistencije Visama ben Jedera žestoko opalio pod prečku gola na kojem je bespomoćno stajao Jonas Omlin.

Monako je u finišu utakmice ponovo počeo da opasno da preti. Omlin je u 73. minutu uspeo da zaustavi udarac Ben Jedera, ali nije mogao ništa sedam minuta kasnije kada je Miron Boadu iskoristio odličan centaršut Kaja Enrikea.

Kleman je Boadua sedam minuta ranije ubacio umesto Emboloa i pogodio u metu, pošto je mladi napadač bio svež i oran da reši pitanje pobednika.

Kneževi su napravili dobru podlogu i atmosferu za meč sa Trabzonom u Ligi Evrope, gde će u Turskoj pokušati da naprave jedan od ključnih koraka ka plasmanu u nokaut fazu takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija