• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2022

18:20

NOVE TENZIJE U TABORU NAŠEG RIVALA NA MUNDIJALU! Jedan od najboljih igrača želi da se vrati, A LEGENDARNI ETO NIJE IMAO MILOSTI PREMA NJEMU!

REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Fudbal

NOVE TENZIJE U TABORU NAŠEG RIVALA NA MUNDIJALU! Jedan od najboljih igrača želi da se vrati, A LEGENDARNI ETO NIJE IMAO MILOSTI PREMA NJEMU!

Podeli vest

Legendarni fudbaler, a sada predsednik Fudbalskog saveza Kamerun Samjuel Eto još jednom se oglasio povodom nekih pitanja u vezi sa "neukrotivim lavovima".

Defanzivac Liverpula Žoel Matip nije igra kvalifikacije za Mundijal, ali je sada istakao želju da se vrati u reprezentaciju Kameruna, ipak Eto je jasan po tom pitanju.

- Ovo je reprezentacija. Ne trpimo ljude koji misle da su posebni, ko želi da bude tu samo kad teku med i mleko - rekao je Eto.

Foto: AP Photo/Rui Vieira

Žoel Matip

Dodao je da naporan rad momaka mora da se ceni.

- Naporno smo radili i poštujemo igrače koji su tu za naciju u dobrim i lošim vremenima. I sam sam bio u najboljim evropskim klubovima, ali nikada nisam odbijao da igram za ’lavove’. Mislim da je Matipovo vreme prošlo, mora da ostane u Liverpulu -  rekao je on.

Foto: AP/Photo

Samuel Eto

U Kataru će igrati fudbaleri koji su i obezbedili plasman na planetarnu smotru.

- Oni koji su započeli ovaj posao, završiće ga u Kataru. Nije bitno ko su, ali oni će ići u Katar da uživaju u plodovima dobrih kvalifikacija. Niko neće jesti plodove njihovih uspeha, osim njih samih - istakao je čuveni golgeter.

Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Fudbalska reprezentacija Kameruna

Kamerun će na Mundijalu u Kataru igati u grupi sa Brazilom, Srbijom i Švajcarskom, prvi meč odigraće 24. novembra u Al Vakrahu protiv Švajcarske, dok ih susret sa "orlovima" čeka 28. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija