• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2022

11:41

MATIĆ POSTAJE MITROVIĆEV SAIGRAČ? Fulam želi još jednog Srbina u svojim redovima!

reuters

Fudbal

MATIĆ POSTAJE MITROVIĆEV SAIGRAČ? Fulam želi još jednog Srbina u svojim redovima!

Podeli vest

Srpski vezista Nemanja Matić od leta će potražiti novi klub

Nakon nekoliko sezona u Mančester junajte, nekadašnji reprezentativac Srbije u potrazi je za novim klubom.

Britanski "San" navodi da je za Matićeve usloge zainteresovan Fulam koji će uskoro spremiti ponudu za iskusnog vezistu koji bi selidbom u London postao saigrač Aleksandru Mitroviću.

Matić je svojevremeno već igrao u glavnom gradu Engleske kada je sa Čelsijem dva puta bio šampion Engleske.

S obzirom na to da je slobodan igrač, Matić je interesantan i drugim evropskim klubovima. Mnogi pominju zbog dugogodišnje saradnje našeg igrača sa Žozeom Murinjom, a u opticaju je i Juventus.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija