• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2022

18:28

ODLIČAN POTEZ ZDRAVKA KUZMANOVIĆA - Rađa se nova srpska GOL-MAŠINA! Ima 17 GODINA i već REŠETA u Superligi! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

ODLIČAN POTEZ ZDRAVKA KUZMANOVIĆA - Rađa se nova srpska GOL-MAŠINA! Ima 17 GODINA i već REŠETA u Superligi! (VIDEO)

Podeli vest

Mladi napadač Veljko Ilić upisao je prvi gol u dresu Proletera u Superligi Srbije

Ekipa Proletera grčevito se bori za opstanak, u prethodnom kolu doživeli su težak poraz od subotičkog Spartaka, ali na Slanoj bari uprkos porazu imaju razlog za zadovoljstvo. 17-godišnji napadač Veljko Ilić po prvi put je dobio šansu u startnoj postavi i odmah je postigao gol u seniorskom fudbalu. 

- Bio sam srećan pre svega što sam počeo meč u startnoj postavi, a gol je samo upotpunio zadovoljstvo. Nakon postizanja pogotka prvo nisam bio svestan šta se desilo da bi posle nekoliko minuta pogledao u semafor gde je na mestu strelca pisalo moje ime. Žao mi je što nismo pobedili u Subotici, ali nadam se da ćemo uz još koji moj gol ostvariti cilj i ostati u ligi - rekao je Ilić nakon meča. 

Mladi napadač je tokom zime stigao u Proleter, uglavnom je dobijao šansu sa klupe, a na prvoj utakmici koju je počeo u startnoj postavi zatresao je mrežu u Superligi Srbije. 

- Osećao sam se jako lepo kada sam saznao da sam u startnoj postavi. Ovom prilikom bih se zahvalio svima u klubu koji su me podržali i dali mi šansu da igram iako nemam puno iskustva. Kod prethodnog trenera nisam dobijao toliko šanse da igram, a jedan od razloga je i što nisam bio dovoljno spreman. Smatram da sam u prethodna četiri meseca sazreo i nadam se da ću igrati još bolje - jasan je bivši fudbaler Brodarca. 

Ekipa sa Slane bare bori se za opstanak u eliti ove sezone, već za vikend ih očekuje duel protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, ali Ilić ne oseća pritisak. 

- Nisam imao strah kada sam igrao i nemam problema sa pritiskom. Svestan sam koliko su utakmice važne i nadam se da ćemo izboriti opstanak. Mnogo sam mlad da bih razmišljao o sebi kao zvezdi. Najbitnije je da stojim čvrsto na zemlji i svestan sam da mi predstoji naporan rad kako bih napravio uspešnu karijeru. Imam puno samopouzdanja i ubeđen sam da ću biti dobar fudbaler - objasnio je napadač Proletera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija