• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2022

08:47

NASTAVLJA SE "SEČA" TRENERA U SUPERLIGI SRBIJE! Proleter OTERAO Bajića nakon remija!

Starsportphoto©

Fudbal

NASTAVLJA SE "SEČA" TRENERA U SUPERLIGI SRBIJE! Proleter OTERAO Bajića nakon remija!

Podeli vest

Dušan Bajić više nije strateg Proletera

Ne trpi se u Srbiji ni najmanji neuspeh, svesni su toga treneri koji su radili ili rade u Superligi Srbije. Nakon Ivana Stefanovića, Saše Ilića, Dragana Đurđevića i Nebojše Vučkovića koji su bez posla ostali u 2022. godini, lista otpuštenih trenera postala je duža za još jedno ime. 

Novosadski Proleter remizirao je protiv Mladosti, potom i protiv Radnika, te je uprava kluba rešila da se Dušanu Bajiću zahvali na saradnji!

Proleter se pet kola pre kraja nalazi na trećoj poziciji otpozadi, koja znači baraž za opstanak sa trećeplasiranim iz Prve lige, s tim da poslednjeplasirani Metalac ima samo tri boda manje, a Novi Pazar dva. Prvi iznad crte je subotički Spartak koji ima četiri boda prednosti. Rešili su u Novom Sadu da posegnu za šok-terapijom, ali je pitanje da li će to dati ikakve rezultate.

 

Foto: Starsportphoto©

Pored Bajića, klub je preneo da je saradnja raskinuta i sa Nemanjom Miljanovićem, koji je bio pomoćni trener, a bez posla je ostao i čovek zadužen za fizičku spremu - Marko Kuridža. 

Kada je reč o učinku Dušana Bajića, mladi stručnjak vodio je Proleter na 26 utakmica, upisao je šest pobeda, isto toliko remija, ali uz 14 poraza. Pre dolaska u Novi Sad bio je prvi pomoćnik Mladena Krstajića u TSC-u. 

Zanimljivo, od početka aktuelne sezone samo Crvena zvezda i Partizan nisu menjali svoje trenere. Ostatak superligaškog karavana - najmanje jednog, a neki čak i dva trenera! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija