• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

13:37

LEGENDA ZVEZDE NA KLUPI OLIMPIJE IZ LJUBLJANE? Novi izazov u karijeri za "Velikog Žutog"!

Starsportphoto

Fudbal

LEGENDA ZVEZDE NA KLUPI OLIMPIJE IZ LJUBLJANE? Novi izazov u karijeri za "Velikog Žutog"!

Podeli vest

Posle slabijih rezultata Dina Skendera, uprava Olimpije uveliko traži zamenu treneru

Kako mediji prenose, to bi trebalo da bude bivši legendarni fudbaler, a kasnije i trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki.

Imao je nekadašnji vlasnik Olimpije Milan Mandarić veliku želju  da dovede za trenera upravo Prosinečkog još prošle godine. Ali, tada se u priču umešao Nenad Jestrović, bivši fudbaler, sada menadžer i umesto "žutog" na klupu ekipe iz Ljubljane stigao je Savo Milošević.

Foto: reuters

 

Pokušaj Miloševića i Jestrovića da vrate Olimpiji pehar šampiona nije bio uspešan, ali ni Dino Skender nije bio nimalo uspešniji, te će novi upravni odbor izgleda ipak postaviti za trenera nekadašnjeg igrača Reala.

Olimpija je pre početka drugog dela sezone u Sloveniji bila kandidat za titulu, ali ovog proleća igra sve slabije.

Zmajčeki su imaju samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica i povećali su zaostatak za vodećim Mariborom na sedam bodova. Već sada je čini se jasno da od titule ni ove sezone nema ništa .

Međutim, posle reakcije navijača i besa usmernog ka Dinu Skenderu, čelni ljudi Ljubljančana odlučili su se za novog šefa struke.

Foto: Starsportphoto

 

Robert Prosinečki je u poznim godinama i branio boje Olimpije a kasnije bio dežurni kandidat za trenera. Trenirao je Crvenu zvezdu, i Kajzeri u dva mandata. Vodio je kao selektor reprezentacije Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a poslednji trenerski angažaman imao je ponovo  u Turskoj, u ekipi Denizlija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija