• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

13:55

TOTALNI PREOKRET! Rusi tvrde: FIFA VRAĆA RUSIJU u BARAŽ za Svetsko prvenstvo!

Fudbal

TOTALNI PREOKRET! Rusi tvrde: FIFA VRAĆA RUSIJU u BARAŽ za Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

FIFA je zbog rata sa Ukrajinom suspendovala reprezentaciju Rusije i izbacila je sa svih takmičenja, ali mogao bi da usledi veleobrt

Kako novodi Championat.com plan je da se odloži plej-of Rusije i Poljske za jun, pretpostavljajući da će do data da se okonča sukob sa Ukrajijom.

FIFA pokušava da pronađe rešenje kako bi "zbornaja komanda" učestvovala u baražu, pre nego što donese konačnu odluku.

Da vest nije jednostrana govori i to da i Poljskoj prenose da meč dve selekcije odložen, kako piše na FIFA sajtu, ne i otkazan, a da se čeka jun i kraj rata.

 

 

FIFA i UEFA su 28. februara suspendovali sve ruske klubove i reprezentaciju da učestvuju u međunarodnim takmičenjima.

Ako Rusija dobije opet mesto u baražu ostaje da se vidi kakva će reakcija biti Poljske, Švedske i Češke, koje su ranije u zajedničkom saopštenju poručili da nemaju nameru da igraju protiv te selekcije, kao i Albanija, Švajcarska, Irska i Engleska...

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija