• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

15:07

SRBI CEPAJU MREŽE, BRATISLAV ŽIVKOVIĆ ZA INFORMER KAŽE: Mitrović i Vlahović su NAJBOLJI U EVROPI! Selektor će biti na slatkim mukama!

reuters/tanjug/ap

Fudbal

SRBI CEPAJU MREŽE, BRATISLAV ŽIVKOVIĆ ZA INFORMER KAŽE: Mitrović i Vlahović su NAJBOLJI U EVROPI! Selektor će biti na slatkim mukama!

Podeli vest

Srpski napadači Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović haraju Evropom, neće biti lako selektori Olrova Draganu Stojkoviću Piksiju

Na mukama, ali slatkim biće selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, kog u decembru očekuje Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Aleksandar Mitrović sa 31 golom izjednačio se na vrhu večne liste strelaca u Čempionšipu sa napadačem Brentforda Ivanom Tonijem. Dušan Vlahović je tokom januara iz Fiorentine prešao u redove Juventusa i nastavio gde je stao, i u dresu Stare dame rešeta.

Ogromna dilema – Dušan Vlahović ili Aleksandar Mitrović? Ili obojica? Bratislav Živković, pomoćni trener Dragana Stojkovića, ne sumnja da bi briljirali i zajendo u timu, a odluka je na selektoru.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Stojković i Bratislav Živković

- Sve nas raduje svaki njihov postignut gol i svaka dobra igra. Naravno, pomeraju granice, posebno raduje sve nas u reprezentaciji Srbije, kao da su to naši uspesi. Nadamo se da neće stati ove godine, jer će za nas sve kraj godine biti izuzetno važan - kaže za Informer.rs Bratislav Živković, pomoćni trener Dragana Stojkovića i nastavio da sipa komplimente da račun srpskih napadača.

Foto: Reuters

 

- Imaju kontinuitet od prošle godine, ali pre svega želim da su zdravi. Mislim da će nastaviti u istom ritmu, da rade ono što najbolje znaju - da postižu golove. Ima doboljno vremena do Svetskog prvenstva, da privedu sezone kraju, ima obaveza u reprezentaciji u martu, junu, septembru.. Raduje dobra igra, ne samo Vlahovića i Mitrovića, nego i ostalih reprezentativaca. Svi igraju dobro, pratimo, većina je standardna u svojim klubima. Mitar i Duca igraju fenomenalno. Mislim da su dva najbolja i najefikasnija napadača u Evropi, ako ne i na svetu trenutno. 

Foto: tanug/ap

 

Selektor Dragan Stojković biće na velikim mukama, s obzirom na sadašnju formu naših napadača.

- Biće pre svega srećan. Te muke su najleše! Mogu da igraju zajedno, naravno, ali najbitnije je da su u dobroj formi, to selektora najviše raduje.  

Trener Juventusa Masimilijano Alegri je posle meča sa Veronom i po završetku Kup utakmice sa Sasuolom ima šta da zameri Dušanu Vlahoviću, koji je na oba duela zatresao mrežu rivala.

- Možda želi da izvuče iz Duce maksimum. Mada, poznajući ga  on uvek daje maksimum. Radujemo me što je ostao u Italiji. Mlad je, izabrao je jedan do najboljih klubova u Italiji. Ne znam šta mu Alegri zamera tačno, nešto sam pročitao u medijima, ali za napadača je najvažnije da postiže golove, igrao je dobro. U svakom slučaju, Duci sve kritike treba da prihvati mirno i da nastavi da radi kako je radio do sada - istakao je Živković za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26