• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

15:31

OVAKO JE SNEŽANA MLELA RIVALKE! Bila je strah i trepet u svetu karatea! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

OVAKO JE SNEŽANA MLELA RIVALKE! Bila je strah i trepet u svetu karatea! (VIDEO)

Podeli vest

Kada god bi Snežana Pantić kročila na tatami, protivnicama ne bi bilo svejedno! Uterivala je strah u kosti i bilo je mnogima nestvarno da dama tako nežnog i krkog izgleda može da pokori svet u ovom borilačkom sportu

Devojčice koje su se bavile karateom dok je Snežana Pantić harala Ervopom i svetom, sanjale su da jednog dana budu kao ona!

Borbena, uspešna, predana, lepa, priordna i uvek nasmejana zračila je gde god da se pojavi! Kada bi takmičarke videle ko ih čeka na žrebu, odmah bi se zabrinule..

Evo snimka sa takmičenja, kada je postala prvakinja Sveta!

I dan danas se prepričavaju njeni sjajni mečevi... 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija