• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

15:55

BRUKA, HOĆE DA OTERAJU SRBINA! Za njega nema mesta u Bordou!

Fudbal

BRUKA, HOĆE DA OTERAJU SRBINA! Za njega nema mesta u Bordou!

Podeli vest

Srpski defanzivac i fudbaler Bordoa Vukašin Jovanović nije u planovima trenera Žana Luja Gasea

 Nekadašnji štoper Crvene zvezde ove sezone nije odigrao ni minut u francuskom prvenstvu, a trener Žan Luj Gase čak ga je i odstranio iz tima.

Foto: reuters

 

 

Mladi defanzivac ušao je u poslednju godinu ugovora i u klubu očigledno žele da sa rastanu sa njim do kraja prelaznog roka. Prema informacijama portala "20minutes" zainteresovano je nekoliko turskih, italijanskih i španskih klubova, uključujući i Granadu. Ali, do sada nije stigla nijedna konkretna ponuda. Dinamo iz Moskve, koji je u junu pregovarao sa Borodoom, na kraju je odustao od ovog posla.

Foto: reuters

 

Jovanović je u Francusku stigao u julu 2017. godine iz Zenita za 3.000.000 evra i to samo godinu i po dana nakon što je u Sankt Peterburg došao iz Crvene zvezde za obeštećenje od 2.000.000 evra. Jovanović je u Bordou do sada zabeležio 55 nastupa, prošle sezone je odigrao svega 11 utakmica u svim takmičenjima za Žirondince. Prelazni rok u Evropi završava se u ponedeljak 5. oktobra.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

одлично.пустите га у звезду !!!нама је добар !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija