• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

14:55

(FOTO) NEJMAR SMUVAO VERENICU NEKADAŠNJEG SAIGRAČA? Brazilac u epicentru skandala!

Fudbal

(FOTO) NEJMAR SMUVAO VERENICU NEKADAŠNJEG SAIGRAČA? Brazilac u epicentru skandala!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar, prema pisanju magazina "Chi" nedavno je stupio u vezu sa verenicom nekadašnjeg saigrača Kevina Trapa, Izabel Gular

Trap je trenutno u Ajntrahtu iz Frankfurta i trebalo je da se oženi atraktivnom manekenkom Izabel Gular koja ima zbog svojih seksi fotki ima oko 4.6 miliona pratilaca na Instagramu.

AJNTRAHT SE SPREMA NA ODLAZAK SRBINA! Reprezentativac pred transferom, u igri 40.000.000 evra!

Njih dvoje su izolaciju proveli odvojeno, a Nejmar je navodno iskoristio tu situaciju kako bi "stupio u kontakt" sa Izabel i da se u međuvremenu javila iskra.

Foto: reuters

Međutim, cela ta priča je na "dugom štapu" s obzirom na to da je Izabel nedavno objavila video snimak sa Kevinom kojim mu čestita rođendan.

Da li je ovo samo trač ili je Nejmar stvarno "skinuo" devojku golmanu Trapu, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Foto: reuters‚

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija