• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

20:56

VREME JE DA SE OPROSTIM! Mandarić napušta Ljubljanu: Olimpija PRED GAŠENJEM!

Fudbal

VREME JE DA SE OPROSTIM! Mandarić napušta Ljubljanu: Olimpija PRED GAŠENJEM!

Podeli vest

Najtrofejniji slovenački klub Olimpija iz Ljubljane nalazi se pred gašenjem, što je potvrdio i vlasnik "zmajčeka" Milan Mandarić, i to po drugi put u istoriji

Klub iz prestonice Slovenije već je jednom ugašen i to 2005, a isti scenario sada preti i novoj Olimpiji koja se takmičila u proteklih 15 godina pod istim bojama. Gazda Milan Mandarić potvrdio je da situacija nije dobra.

- Pokušaću da osiguram novac da završimo ovu sezonu, ako bude moguće. Puno toga zavisi i od okolnosti na koje ne mogu da utičem. Sve više gubim nadu da će se pojaviti novi investitor. Ako ga ne bude, svi znamo šta to znači - rekao je Mandarić za slovenačke medije najavivši tako gašenje kluba.

- Nemam više energije ni entuzijazma, a potrošio sam i previše novca. Vreme je da se oprostim od kluba. U svakom slučaju, u ovoj sezoni neću više biti na čelu Olimpije, to je definitivno - rekao je Srbin.

Foto: Printscreen You Tube/Al Džazira

Olimpija je (računajući i onu ugašenu) šest puta bila prvak Slovenije i ima isto toliko domaćih kupova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija