• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

14.05.2024

17:28

Dobro je! Srpski reprezentativac nije teže povređen! Biće spreman za Evropsko prvenstvo

Starsportphoto©

EURO 2024

Dobro je! Srpski reprezentativac nije teže povređen! Biće spreman za Evropsko prvenstvo

Podeli vest

Srđan Babić privodi kraju terapije u Beogradu, a očekuje se da na terenu bude u poslednjem kolu ruske Premijer lige.

Brojne povrede srpskih reprezentativaca tokom prolećnog dela sezone zabrinule su navijače pred Evropsko prvenstvo. Nedavno je iz Rusije stigla još jedna loša vest - Srđan Babić je povređen...

Delovalo je da je sezona za štopera Spartaka završena, ali prema informacijama "Meridiansporta", nakon pregleda u Beogradu prognoze su bolje. Iskusni defanzivac naporno radi na lečenju i individualno trenira, a put Moskve mogao bi već tokom vikenda kako bi se vratio na raspolaganje treneru Vladimiru Sliskoviću. 

Isti izvor dodaje da bi Babić mogao da zaigra u poslednjem kolu ruske Premijer lige protiv Orenburga, a samim tim bude spreman za Evropsko prvenstvo. 

Foto: Tanjug

 

Od dolaska u Spartak Srđan Babić se profilisao kao jedan od najboljih fudbalera crveno-belih. Redovan je na spiskovima selektora Dragana Stojkovića, a budući da je, žargonski rečeno, jak na lopti - mogao bi da bude važan adut na Evropskom prvenstvu. 

Podsećamo, Babić je pre SPartaka nastupao za Almeriju, Familikao, Real Sosijedad, Reus, Vojvodinu, Crvenu zvezdu i Borac iz Banja Luke. Bio je deo omladinske reprezentacije koja je na Novom Zelandu osvojila Svetsko prvenstvo. 

U A reprezentaciji do sada je odigrao osam utakmica i postigao jedan gol. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija