• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.05.2024

22:44

Mrkela sija nakon duple krune: Želeli smo da potvrdimo kvalitet!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Mrkela sija nakon duple krune: Želeli smo da potvrdimo kvalitet!

Podeli vest

Prošla dupla kruna bila je rekordna treća, ali smo želeli da nastavimo, poručio je sportski direktor Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su svoju dominaciju u srpskom fudbalu. Nakon nedavno osvojene titule u Superligi, izabranici Vladana Milojevića došli su do četvrte uzastopne duple krune pošto su u finalu Kupa bili bolji od Vojvodine sa 2:1. 

Imaju na "Marakani" mnogo razloga za zadovoljstvo budući da finiš jesenjeg dela sezone nije obećavao. Povratak Vladana Milojevića na mesto šefa stručnog štaba vratila je crveno-bele na pravi put, a pet meseci kasnije Zvezda je došla do nove duple krune. 

Zbog toga je posebno zadovoljan sportski direktor - Mitar Mrkela. 

- Želeli smo da potvrdimo kvalitet na ovoj utakmicu i osvojimo četvrtu duplu krunu zaredom. Prošle godine smo postavili rekord, ali smo želeli da odemo dalje. Bili smo bolji i zasluženo pobedili - rekao je Mitar Mrkela. 

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Imao je sportski direktor srpskog šampiona samo reči hvale za Loznicu i novi velelepni stadion "Lagator" na kom je odigrano finale Kupa. 

- Treba pohvaliti Loznicu kao organizatora i državu Srbiju koja nam je napravila ovaj stadion. Imamo čime da se ponosimo. Prvi put sam ovde, osećao sam se sjajno zbog stadiona i ambijenta - podvukao je sportski direktor Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija