• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.05.2024

22:50

Sferopulos ljut napustio konferenciju! Hoćeš da prevodiš ili ne!? (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos ljut napustio konferenciju! Hoćeš da prevodiš ili ne!? (VIDEO)

Podeli vest

Treneru Crvene zvezde nije se svidelo ponašanje nekoga iz Meginog PR tima.

Košarkaši Crvene zvezde postali su prvi finalisti ABA lige pošto su večeras i u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige deklasirali Megu rezultatom 94:69 i tako sa ukupnih 2:0 stigli u deveto uzastopno finale regionalnog takmičenja.

Mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice imao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos. 

- Čestitam momcima na još jednoj dobroj utakmici. Nismo na pravi način otvorili utakmicu, ali smo u drugoj četvrtini bili mnogo koncentrisaniji. Brzo smo se vratili i već na poluvremenu imali dvocifrenu prednost - rekao je trener Zvezde. 

Nakon toga je trenera Crvene zvezde prekinuo voditelj konferencije za medije kako bi preveo. Potom je grčki trener stao sa pričom, ali prevoda nije bilo... Nije se to dopalo strategu Crvene zvezde koji je nakon uvodnog dela ustao i napustio salu za novinare. 

- Stao sam da bi preveo, hoćeš da prevodiš ili ne!? Prekinuo si me malopre - rekao je ljutito Sferopulos, a potom dovršio svoje izlaganje. 

- Po načinu na koji smo igrali videlo se koliko želimo da pobedimo. Imali smo 22 asistencije i 11 izgubljenih lopti, uz dobru odbranu, sveli smo rivala na mali broj asistencija. Naravno, čestitam i Megi na svim rezultatima koji su postigli sa ovim mladim igračima. Imamo sada mali odmor i spremamo se za nastavak - poručio je Janis Sferopulos. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31