• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

21.03.2024

18:51

"Delije" se oglasile pred Zenit: Ovo je više od igre, pokažimo stav prema svemu što se događa u svetu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"Delije" se oglasile pred Zenit: Ovo je više od igre, pokažimo stav prema svemu što se događa u svetu!

Podeli vest

Za ono što spremamo potreban nam je pun sever, poručuju najvatrenije pristalice Crvene zvezde.

Iako je na programu reprezentativna pauza i zvaničnih mečeva na "Marakani" nema - navijače Crvene zvezde ovog vikenda očekuje zanimljiv program. Srpski šampion će u Ljutice Bogdana u subotu od 19 časova ugostiti Zenit, a pristalice crveno-belih pozivaju navijače da u što većem broju popune tribine na stadionu "Rajko Mitić". 

Navijačka grupa "delije" izdala je zvanično saopštenje uoči duela protiv ruskog velikana i uputila apel svim pristalicama Zvezde da dođu na "Marakanu". Ideja je da se sa najvećeg srpskog stadiona pošalje jasna poruka o bratstvu dva naroda, ali i podrži tim Vladana Milojevića koji se nedavno vratio na prvo mesto u Superligi Srbije. 

"Kao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom – šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever", navodi se u saopoštenju "delija". 

Foto: Starsportphoto©

 

Budući da za utakmicu protiv Zenita vlada veliko interesovanje i Crvena zvezda izdala je zvanično saopštenje koje se tiče navijača. Naime, iz tabora srpskog šampiona pozivaju sve pristalice da na vreme dođu na "Marakanu" kako bi zauzeli svoja mesta za zapadnoj i severnoj tribini. 

"Ulaz je besplatan na utakmici protiv Zenita, a klub apeluje na sve zvezdaše, koji nisu vlasnici sezonskih karata i dolaze neorganizovano na meč, da ranije zauzmu mesta na zapadnoj i severnoj tribini Marakane", navodi se usaopštenju Crvene zvezde. 

Uvertira za meč crveno-belih protiv Zenita biće današnja utakmica reprezentacije Srbije koja u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo gostuje Rusiji. Duel na "Dinamo" stadionu privukao je ogromno interesovanje ruskih navijača, a čitav spektakl obeležiće i glumac Miloš Biković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija