• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

07.03.2024

10:56

Prežaljena Zvezda u Kneževini uliva nadu navijačima!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Prežaljena Zvezda u Kneževini uliva nadu navijačima!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Monaku u okviru 28. kola Evrolige (19.00).

Tim sa Malog Kalemegdana je trenutno na 16. poziciji najjačeg evropskog takmičenja, tako da šanse za plej-in gotovo i ne postoje.

Trenutno imaju učinak od deset pobeda i 17 poraza, tako da navijači nemaju mnogo čemu da se nadaju. Ipak, potencijalni trijumf bi ostavio crveno-bele u igri, pošto teoretske šanse još uvek postoje.

Naravno mnogo toga bi trebalo da se poklopi i ne zavisi sve od rezultata aktuelnog šampiona Kupa Radivoja Koraća.

S druge strane Monako se nalazi na četvrtom mestu. Puleni Saše Obradovića imaju 17 trijumfa, dok su sedam puta pretrpeli poraz. 

Foto: Starsportphoto©

Saša Obradović

Problem za crveno-bele je što neće moći računaju na čak petoricu igrača. U pitanju su: Miloš Teodosić, Nikola Topić, Dejana Davidovac, Dalibor Ilić i Trej Tompkins.

Očekivalo se da će najtaletovaniji srpski košarkaš biti u sastavu za ovaj susret, ali nije Topić još uvek spreman da se vrati na teren. Ranije se već pričalo da Teo neće moći da da doprinos protiv Monaka, što se obistinilo. Što se tiče Treja Tompkinsa, iskusni košarkaš još uvek nije debitovao za crveno-bele.

Foto: Starsportphoto

 

Iskusni grčki stručnjak, Janis Sferopulos ne krije da će imati problem u rotaciji. Videćemo kako će poslužiti kockice, te da li će uspeti da nadmudri protivnički tim. 

- Teško je da igramo bez Teodosića i Topića, imamo samo Jaga i Hangu koji pomaže na toj poziciji i radi najbolje što može - istakao je on.

Foto: Starsportphoto©

 

Ni kladioničarski bukmejkeri ne veruju u uspeh Crvene zvezde. Kvota na srpski tim iznosi čak 5.30, dok je koeficijent na "kneževe" samo 1.19.

Ne bi bilo prvi put da aktuelni šampion Kupa Radivoja Koraća napravi iznenađenje, a svakako ovoj pobedi bi se navijači posebno obradovali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija