• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.03.2024

11:49

Problemi! Crveno-beli putuju u Monako bez čitave petorke

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Problemi! Crveno-beli putuju u Monako bez čitave petorke

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra (Sport klub 1 19.00) gostuju Monaku, ali na raspolaganju neće imati čak petoricu igrača.

Trener Janis Sferopulos neće moći da računa na ranije povređenog Miloša Teodosića i Nikolu Topića, a među putnicima za "kneževinu" neće biti ni Dejana Davidovca, Dalibora Ilića i Treja Tompkinsa, navodi "Sport klub".

Amerikanac je na Mali Kalemegdan stigao pre mesec dana i nije odigrao ni minut u crveno-belom dresu. Pred čelnicima Zvezde je da odluče da li će nekadašnji osvajač Evrolige ostati u Beogradu, pošto mu ugovor važi do sutra.

Foto: Starsportphoto©

Trej Tompkins

Grčki strateg na klupi je pred utakmicu sa Bajernom govorio o njegovoj situaciji u klubu.

Razgovaramo sa doktorima i želimo da Trej prvo dođe do optimalne forme. Nalazi se u poslednjoj fazi rehabilitacije, prognoze lekara su pozitivne i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama - rekao je svojevremeno Sferopulos.

Što se Davidovca i Ilića tiče, oni su svoje povrede zadobili na meču ABA lige sa Mornarom, pa trener ne želi da rizikuje pred završnicu regionalnog šampionata.

Po svemu sudeći, sezona u Evroligi je završena, ali ulog za zvanje regionalnog šampiona je nikad veći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija