• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

14:44

Fudbaler Zvezde uspešno operisan! Čeka ga duža pauza!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Fudbaler Zvezde uspešno operisan! Čeka ga duža pauza!

Podeli vest

Iskusni Miloš Degenek (29) biće nekoliko meseci van stroja.

Defanzivac kojem je ovo treći mandat na "Marakani" povredio je petu tokom zimskih priprema na Kipru, zbog čega je morao "pod nož". Operacija je obavljena u Finskoj i bila je uspešna, a Degeneka sada čeka duga pauza i proces rehabilitacije.

Hirurški zahvat je odradio jedan od najboljih stručnjaka za tu vrstu povrede, Lase Lempainen.

"Degenek je operisao petu i sledi mu višemesečna pauza. Šef stručnog štaba Vladan Milojević neće moći da računa na iskusnog defanzivca u naredom periodu, s obzirom da je pred njim period oporavka, nakon uspešnog zahvata", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Momak rodom iz Knina letos se vratio u Zvezdu iz Kolumbusa i to na insistiranje bivšeg trenera Baraka Bahara. Ipak, odigrao je jesenas samo osam utakmica, od čega šest u Superligi i po jednu u grupnoj fazi Lige šampiona i Kupu Srbije. Njegova minutaža znatno se smanjila nakon poraza aktuelnog šampiona protiv Voždovca na "Krovu".

Foto: Starsportphoto

Miloš Degenek

Degenek je imao izuzetno uspešnu saradnju sa Milojevićem u svom prvom mandatu u Ljutice Bogdana, kada je izboren i plasman u Ligu šampiona. Potom je usledio kratak izlet u saudijski Al Hilal, ali se već posle šest meseci vratio u Beograd, gde se zadržao do januara 2022. i odlaska u američku MLS ligu.

Za Crvenu zvezdu sve ukupno je odigrao 140 utakmica, dao tri gola i upisao sedam asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija