• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

22:47

Smart posle debija: Atmosfera je luda, još uvek učim akcije, ali biće dobro...

Starsportphoto

Crvena zvezda

Smart posle debija: Atmosfera je luda, još uvek učim akcije, ali biće dobro...

Podeli vest

Novo pojačanje košarkaša Crvene zvezde Džavonte Smart debitovao je večeras protiv Baskonije u crveno-belom dresu.

Klub sa Malog Kalemegdana je posle drame izgubio u beogradskoj Areni od španskog tima sa 91:90 u 22. kolu Evrolige, a Smart je imao zapažen učinak od 11 poena i tri skoka i dve asistencije.

Američki bek je posle meča izneo prve utiske. 

- Ubili su nas ofanzivnim skokovima. Tu su počinjali. Plus, Markus Hauard je odigrao neverovatnu utakmicu. Igrao sam sa njim ranije, on ima poene u rukama... Večeras je baš ubacio neke teške šuteve - rekao je Smart. 

Zvezdin novajlija je posebno bio oduševljen atmosferom u Areni. 

- Atmosfera je bila luda, navijači su neverovatni. Šteta je što nismo pobedili - istakao je 23-godišnji bek. 

Smart je na Mali Kalemegdan stigao pre dva dana, a juče je odradio prvi trening sa ekipom.

- Definitivno ću biti bolji u narednim utakmicama. Još uvek nisam sto posto spreman, ovde sam tek dva dana, a još i putovanje... Učim akcije, pokušavam da shvatim gde je moje mesto... Ipak, verujem da će u narednoj utakmici biti mnogo bolji. Mislim da će adaptacija ići prilično dobro - istakao je 23-godišnji bek. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija