• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

17:46

Stigla ponuda na "Marakanu"!? Kangva pregovara sa Italijanima

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Stigla ponuda na "Marakanu"!? Kangva pregovara sa Italijanima

Podeli vest

Agent reprezentativca Zambije otkrio da pregovara sa klubovima iz Serije A.

Stigao je Kings Kangva prošle sezone kao veliko pojačanje na "Marakanu". Početak je obećavao, ali kako je vreme prolazilo vezista iz Zambije pao je u drugi plan. Novi život ulio mu je, na startu ove sezone, novi trener Barak Bahar, ali Kangva to nije iskoristio. 

Bio je Kangva u ozbiljnim planovima Baraka Bahara. Počeo je šest od sedam mečeva u Suuperligi Srbije, ali je poraz od Čukaričkog uticao na njegov status. Od kako su "brđani" savladali srpskog šampiona Kangva uglavom gleda fudbal, a od tog meča odigrao je tek 150 minuta u svim takmičenjima. 

Letos je bio na izlaznim vratima Crvene zvezde, ali je odlučio da se ne vraća u Rusiju. Čeka Kangva pravu ponudu iz inostranstva, a po rečima njegovog agenta - Nir Karina, ona je stigla. I to iz Italije. 

Foto: Starsportphoto©

 

- Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sledeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova - rekao je Karin za "Sport Italija". 

Crvena zvezda je letos, makar po pisanju "Gardijana" imala ponudu Notingem Foresta, Fiorentine, Seltika, Lila i Monpeljea za Kangvu, ali je odbila. Pitanje je da li su ponude zadovoljile srpskog šampiona budući da je Zambijac prošle godine stigao u transferu teškom 1.500.000 evra. Do sada je u crveno-belom dresu odigrao 56 utakmica, postigao 12 golova i upisao 10 asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija