• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

18:00

Šteta! Zvezda se borila, ali ipak izgubila od Lajpciga

Starsportphoto

Crvena zvezda

Šteta! Zvezda se borila, ali ipak izgubila od Lajpciga

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Red Bul Lajpciga sa 3:1 na gostujućem terenu u meču trećeg kola Lige šampiona.

 

Red Bul Lajpcig-Crvena zvezda 3:1(1:0) 

Golovi: Raum (13), Simons (50) Olmo (83) - Stamenić (69)

Žuti kartoni: Stamenić (34), Rodić (45+3), Hvang (46)

Stadion: Red Bul arena

Sudija: Hose Marija Sančes

Red Bul Lajpcig: Blasvič- Henrihs(Od 58 Klosterman), Simakan, Lukeba, Raum - Simons(Od 74 Olmo), Kampl, Šlager, Forsberg(Od 58 Baumgartner), Poulsen(Od 81 Verner), Openda (Od 81 Šeško)

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Điga, Dragović, Rodić (Od 63 Nedeljkovć)- Hvang, Stamenić(Od 80 Katai) - Ivanić, Mitrović(Od 63 Lučić), Olanjinka(Od 46 Bukari) - Ndijae(Od 63 Mijatović)

 

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

89. minut - Imala je Zvezda šansu tri na dva. Bukari je povukao loptu, išao je pas do Kataija, ali nije se snašao iskusni fudbaler

83. minut  - Lajpcig ponovo ima dva gola prednosti. Posle kornera šetala je lopta po šesnaestercu Zvezde, to je iskoristio Dani Olmo i zatresao mrežu

80. minut - U igru ulazi Aleksandar Katai umesto strelca gola Marka Stamenića

73. minut - Imao Lajpcig dobru šansu, ipak sjajno je reagovao glavom Điga

69. minut - Sjajna reakcija Marko Stamenića iz odbijanca za 2:1. Lopta je došla do reprezentativca Novog Zelanda koji je iskoristio prazan prostor i pogodio za smanjivanje prednosti nemačkog tima.

62. minut - Šutirao je Openda iz slobodnog udarca, ali brani Glazer i korner za Crvenu zvezdu

58. minut - Nakon silnih promašaja Zvezde, Lajpcig je kaznio njihov klub. Odlično se izborio Ćavi Simons i uputio je šut u gol srpskog tima.

55. minut - Šutirao je prvo Mijailović, lopta se potom odbila, došla je do Bukarija, ali nema pogotka

54. minut - Šutirao je Stefan Mitrović van 16 metara, ipak lopta je otišla preko gola

51. minut - Dobro je započeo akciju Hvang, ali nije poslao pas na pravi način

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+3 - Dobija Rodić žuti karton zbog faula nad Simakanom 

45+1 - Šalje loptu Stamenić napred, ali Raum je bio ispred Mijailovića

38. minut-  Dobio je loptu Ndijae, ušao s njom u šesnaesterac a zatim je posle duela pao, ipak sudija je odlučio da nije u pitanju  penal.

37. minut - Ndiaje je spretno dodao Olanjinki, ipak vrlo brzo su ga opkolili igrači Lajpciga, tako da nije uspeo da se snađe Nigerijac

34. minut - Prvi žuti karton na meču dobio Marko Stamenić (35)

28. minut - Napravljen je prekršaj nad Olanjinkom i sudija je pokazao na belu tačku, ipak nakon VAR provera sudija je odlučio da ipak prekšaj nije bio šesnaestercu.

23. minut - Dobio je Ndiaje udarac, ali loptu je preuzeo Ivanić, ipak intervesao je ispred gola Blasvik i lopta je završila u korneru. Hvang je izveo korner, pokušao je Milan  Rodić glavom, ipak spretno je odbranio Blasvik.

17. minut - Simakan je probao glavom, odbranio je to Glazer, nakon toga je pokušao Lukeba, pa opet Simakan, ali lopta je otišla preko gola

13. minut - Ivanić je izgubio loptu, iskoristili su to protivnički igrači. Simons je spretno asistirao Raumu koji je savladao Glazera

8. minut - Nakon reakcije Mijalovića, Lajpicg je dobio korner.  Posle izvedenog kornera desila se neprijatna situacija, Rodić i Simaka su se sudarili glavama, ali većih problema nije bilop

5. minut - Raum je ubacio loptu u šesnaesterac, ali odlično je glavo reagovao kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović

3. minut - Zvezda odmah zapretila! Kreirali su sjajno akciju puleni Baraka Bahara, a zatim je ona došla do Hvanga koji je šutirao snažno izvan šesnaesterca, ali pored gola

1. minut - Utakmica je počela

20.50 - Navijači Crvene zvezde

Foto: Informer

 

 

20.22 - Igrači Zvezde izašli na zagrevanje

20.05 - "Delije" su već na stadionu

Foto: Informer

 

 

19.57 -  Igrači Lajpciga stigli na stadion.

19.53 - Bahar odredio startnih 11:  Glazer - Mijailović, Điga, Dragović, Rodić - Hvang, Stamenić - Ivanić, Mitrović, Olajinka - Endijae

19.45 - Bakljada navijača Crvene zvezde ne prestaje 

 

 

19.35 - Procene su da će na stadionu biti oko 5.000 navijača Crvene zvezde. 

19.15 - Pada kiša u Lajpcigu

 

 

18.55 - Koloni "delija" se ne vidi kraj. Ogroman broj navijača u Lajpcigu.

 

 

18.44 - Velika bakljada "delija u Lajpcigu.

 

 

18.24 - Navijači  Crvene zvezde su "okupirali" Lajpcig. Polako je krenula šetnja ka Red Bul Areni.

18.05 - Veliki broji polcijskih snaga u Lajpcigu.Nemačka policija se postavila oko celog trga, helikopter konstantno obleće ceo taj potez, dok se navijači Crvene zvezde uveliko skupljaju.

18.00 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Red Bul Lajpciga i Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20